India Geoplaneta

INDIA (Ed. Geoplaneta) febrer 2014 Idioma: Castellà

 L’Índia fascina per la seva màgica barreja de paisatges i tradicions culturals. Un viatge per aquest embriagador país perdurarà en el record fins molt després d’haver perdut de vista les seves costes

 

Informació completa sobre: Delhi, Rajasthan, Haryana, Panjab, Jammu, Caixmir, Ladakh, Himachal, Pradesh, Uttar Pradesh, Taj Mahal, Uttarakhand, Calcuta, Bengala occidental, Darjeeling, Bihar, Jharkhand, Sikkim, Estats del nord-est, Odisha, Madhya Prtadesh, Chhattisgarh, Gujarat, Bombai, Maharashtra, Goa, Sarnataka, Bangalores, Andhra Pradesh, Kerala, Tamil Nadu, Madràs i Illes Andaman.

India aguilar

INDIA (Guies Visuales) (Ed.El País Aguilar) 2015Idioma: Castellà

De la col·lecció de guies visuals d’El País-Aguilar, aquesta completa guia de l’Índia ens ofereix el més rellevant d’aquest país, amb més de 2.400 fotografies a tot color. A més, maquetes i plànols detallats que ajuden a visitar els museus i monuments sense necessitat d’adquirir altres guies, i vistes aèries en tres dimensions per endinsar-se en barris, carrers i edificis. Tota la història de l’Índia, itineraris, i un manual de supervivència que ens ensenya com utilitzar el transport local, la moneda, usos i costums … També s’inclou una àmplia selecció  d’hotels, restaurants i cafès, i tota la informació necessària sobre temples mil·lenaris, mitologia i festivals, esdeveniments culturals, reserves naturals i safaris en camell, palaus, forts i havelis, gastronomia, etc.

Rajasthan, Agra Delhi

RAJASTHAN, DELHI & AGRA (Ed. Lonely Planet) agost 2011Idioma: Anglès

Rajasthan és, literalment, la Terra dels Reis. El seu patrimoni: magnífics palaus i fortaleses, molts dels quals ara són els hotels i museus.

15 setmanes d’investigació, 78 mapes, 52 fortaleses i palaus antics, 12.090 quilòmetres quadrats de parcs i santuaris

Inclou eines de planificació general

Plànols en 3D de llocs emblemàtics

Mapa extraïble

South India 2013

SOUTH INDIA & KERALA (Ed. Lonely Planet) octubre 2013 Idioma: Anglès

La llarga línia costanera del sud de l’Índia s’emmarca fèrtils planes i turons curvilínies: gruixuts cocoters, lluminosos camps d’arròs, jardins d’espècies aromàtiques i plantacions de te pintoresques amb el verd lluent.

Planificació característiques i principals itineraris per ajudar a planificar el viatge perfecte.

Secrets locals i les gemmes ocultes de viatge que faran el seu viatge únic. Amb informacions de ioga, spas i recerques espirituals

Informació sobre: Mumbai (Bombai), Maharashtra, Goa, Karnataka, Bangalore, Andhra Pradesh, Kerala, Tamil Nadu, Chennai, Illes Andaman.

Compartir