Diwali

En el  calendari lunar hindú, Kartika correspon al vuitè mes, i la seva lluna plena marca l’inici d’alguns dels festivals més importants que se celebren al subcontinent Indi: Diwali, el festival de les llums que se celebra a tota l’Índia, el Kartika Poornima, festival sagrat per hindús, sikhs i jainistes, la Fira de camells de Pushkar, el Shamlaji, a Gujarat, el Karthigai Deepam, a Arunachala

I Kartika és el nom que hem triat,  una agència de viatges especialitzada en viatges personalitzats als destins del subcontinent indi: Índia, Bangla Desh, Nepal, Bhutan, Tibet, Sri Lanka, Maldives i del sud-est asiàtic: Myanmar (Birmània), Cambodja, Laos, Vietnam, Tailàndia, Indonèsia. La dirigeix ​​Anna Abad, apassionada viatgera per Àsia, amb una llarga experiència en el disseny i la programació de viatges i també com a guia, especialment a l’Índia, on ha viscut diversos anys. Coordina una àmplia xarxa de col·laboradors en els llocs de destinació, fet que suposa el millor suport humà i logístic per viatjar amb totes les garanties

El fet d’haver viatjat en innombrables ocasions als destins que programem i el contacte permanent amb els nostres corresponsals ens aporta un coneixement minuciós i actualitzat dels llocs més interessants i de les maneres més adequades per accedir-hi, el que ens acredita per oferir-vos un món de possibilitats a l’hora de dissenyar el vostre viatge, ja sigui de caràcter cultural, solidari, ètnic, espiritual, per assistir a festes i festivals, de naturalesa i vida salvatge, estades de ayurveda, cursos de ioga, fotogràfics, en família o de lluna de mel. Cada viatger és diferent i el seu viatge també ho ha de ser. La ruta, el ritme del viatge, els llocs a conèixer, els mitjans de transport o el tipus d’allotjament seran els que vosaltres desitgeu, dins les possibilitats de cada lloc.

Si busqueu aquesta ruta diferent, aquell lloc poc conegut, aquella festa única, us proposem dissenyar conjuntament i de manera artesanal vostre viatge i us assegurem assessorament i atenció personalitzats des del primer contacte fins al retorn, aplicant la màxima creativitat en el disseny de rutes originals , en funció dels interessos de cada viatger o de cada grup.

A títol indicatiu, i producte de la nostra experiència, us oferim una acurada selecció de propostes, però el que veritablement ens apassiona és escoltar les vostres idees i desitjos, per aconseguir fer-los realitat: des de viatges a mida, individuals i personalitzats, fins a viatges en grup amb guia propi de Kartika, i per a un ampli ventall de pressupostos.

Aprofitarem les facilitats que ens ofereixen les tecnologies de la comunicació per fer molts tràmits o consultes, però sempre que ho desitgeu us atendrem presencialment a la nostra oficina per parlar de viatges. Kartika vol ser la vostra agència de viatges de confiança, que us doni la garantia de la màxima professionalitat, cobertura legal i qualitat en el servei, i que us permeti convertir el vostre viatge somiat en una experiència única.