Kartika : Especialistes en viatges personalitzats a les destinacions del Subcontinent Indi: Índia, Bangla Desh, Nepal, Bhutan, Tibet, Sri Lanka, Maldives, i del Sudest Asiàtic: Myanmar (Birmània),Cambodja, Laos, Vietnam, Tailàndia, Indonèsia. Producte de la nostra experiència us oferim una acurada selecció de propostes, però el que veritablement ens apassiona és escoltar els vostres desitjos, i dissenyar vostre viatge perquè sigui una experiència única. Des d’aquí volem donar a conèixer aquest lloc mític que és el Subcontinent Indi, una amalgama de cultures, religions i gents.

Algunes propostes

delhi destinos

Una ruta pensada per un primer viatge a l’Índia: el màgic Taj Mahal a Agra, Palaus i Forts a Jaipur, Khajuraho, i l’eterna Benarés.

tamil nadu destinos

L’Índia del Sud: Tamil Nadu, i els seus espectaculars temples: Kumbakonam, Tanjore o Madurai, i Kerala, amb exuberant naturalesa.

Punjab Hola Mohalla

Un insòlit viatge al Panjab, la terra dels sikhs, per participar en el seu festival més important: el Hola Mohalla. Març 2024

nepal destinos

Ara és el millor moment per visitar Nepal, conèixer la seva gent, els seus paisatges únics i el seu fantàstic patrimoni.

Bangladesh

Bangla Desh, lluny de les rutes turístiques i sorprenent per la diversitat de paisatges i el somriure de la seva gent.

bhutan destinos

El petit i remot regne de Bhutan, als peus de l’Himàlaia, de tradició budista, i on el que cotitza és l’índex de Felicitat Nacional Bruta.

Sri Lanka destinos

L’illa dels mil noms“, Sri Lanka, situada al golf de Bengala, ens ofereix un equilibri perfecte entre Natura i Cultura.

Myanmar - Bagan 2

una terra de llegenda entre el Subcontinent Indi i l’Extrem Orient. La pau i el somriure de les seves gents, ens fascinaran.

Dubai

Un fantàstictic viatge que ens portarà a Dubai, on trobem una de les ciutats més modernes del planeta i a les paradisíaques Illes Maldives .

Camboya

Els Temples d’Angkor són el destí mític que han somiat tots els aventurers, però Cambodja ens ofereix molt més.

Laos

Laos, una joia amagada del Sud-est Asiàtic. Seguint el curs del Mekong, descobrirem temples, paisatges i molts grups ètnics.

Vietnam

Vietnam ens ofereix una gran diversitat, és una barreja de colors, històries, gent i espectaculars paisatges …