ÍNDIA EST

viajes orissa 3

Un viatge diferent a través de dos estats de l’Índia poc coneguts i on hi ha indrets d’extraordinari interès. A Orissa (Odisha) visitarem els magnífics temples de Bhubaneshwar, Puri o Konark, coneixerem la secta  dels sadhus Mahima i arribarem fins els principals mercats de les tribus de les muntanyes: Khond, Bonda, Saora… L’estat de Chhattisgarh es va crear l’any 2000, amb la separació de setze districtes de l’estat de Madya Pradesh. Es manté encara poc explorat i gaudeix d’una gran riquesa cultural i arquitectònica. Visitarem alguns poblats tribals, com Bison Horn Maria, Baiga o Muria, i els espectaculars temples de Bhoramdeo.

Assam Cruise

Iniciem el viatge a Calcuta, una ciutat de contrastos, antiga capital del Raj Britànic. El creuer a través del riu Brahmaputra ens permetrà conèixer la cultura única de la zona, fusionant Índia i el Sud-est asiàtic, amb una visita a Sibsagar, l’antiga capital dels reis Ahom, així com a l’illa de Majuli, l’illa fluvial més gran del món, amb les seves comunitats monàstiques hindús úniques i famoses per les seves danses i art musical. També gaudirem de la Natura salvatge d’aquesta part de l’Índia, visitant el Parc Nacional de Kaziranga, que és Patrimoni de la Humanitat i llar d’un gran nombre de Rinoceronts Indis.

West Bengal - ABN Rajmahal 2

El Ganges és el riu més sagrat de l’Índia, en el qual es reflecteix la seva cultura mil·lenària. En aquest creuer farem un recorregut a través del Hugli, subsidiari del Ganges en la seva part baixa, una manera diferent de descobrir alguns tresors ocults, fora de les principals rutes turístiques: petits pobles, magnífics temples, ciutats carregades d’història, espectaculars mesquites …. Iniciem el viatge a Calcuta, una ciutat de contrastos, sempre sorprenent i que va ser antiga capital del Raj Britànic.

Bhutan - paisatge

Visitarem  aquests dos regnes perduts al peus de l’Himàlaia: el Bhutan on es mesura la felicitat interior bruta i el Sikkim, on es troba el Kanchenjunga, la tercera muntanya més alta del mon. Una natura exuberant, plantacions de té, orquídies, rododendres gegants, la serenitat dels petits monestirs, antigues tradicions budistes, festivals ….