NEPAL

Nepal - Bodnath Temple

Nepal, un país de cultura mil·lenària, on es conserven les tradicions més antigues hinduistes i budistes, i on trobem les muntanyes més altes del planeta. Recorrerem Katmandú  i la seva Vall, declaraDA Patrimoni de la Humanitat, amb els seus pobles i llogarets medievals: Patan, Bhaktapur …, les estupes de Swayambunath i Bodhnath, tindrem espectaculars vistes de l’Himàlaia a Pokhara, Sagarkot i Nagarkot, I a lloms d’elefants visitarem el Parc Nacional de Chitwan, a la regió del Terai, últim refugi del Rinoceront Indi.

Thasarang Dzong - Jm Hullot

Mustang és un regne tibetà semi-independent, al nord dels Annapurnes i el Dhaulagiri, és un dels últims llocs on s’ha preservat la cultura antiga tibetana al món. L’any passat es va acabar la carretera que arriba fins Lo Manthang, la capital, i que segueix l’antiga ruta de les caravanes de sal que durant segles van utilitzar els comerciants de l’Índia i Tibet. Travessarem un dels paisatges més de l’Upper Mustang i les valls del riu Kali Gandaki. La regió és famosa pels seus inaccessibles coves, chortens, i monestirs en una zona àrida i desèrtica.

Punakha Dzong-

Des de la mítica Kathmandú, ens endinsarem en un dels Regnes més aïllats i remots de l’Himàlaia: el Bhutan. Recorrerem les seves valls: Phobjikha, Bumthang … amb una naturalesa exuberant, els espectaculars Dzongs (fortaleses-monestirs) com Punakha i Taktsang, petits gompes com el de Gangtey, i tindrem l’oportunitat d’assistir a colorits festivals ….