KERALA

Chidambaram-Tamil-Nadu-1024x683

Un viatge per descobrir el sud de l’Índia en tota la seva diversitat… Tamil Nadu és el bressol de la cultura dravídica i l’estat més hinduista de tota l’Índia, amb espectaculars temples com els de Kumbakonam, Thanjavur (Tanjore) o Madurai, on assistirem a cerimònies  ancestrals. A Kerala hi destaquen l’exuberant naturalesa de la qual podem gaudir plenament al Parc Nacional de Periyar, les plantacions de te, els backwaters de Kumarakom o el passat colonial de Cochin.

Kerala- Ayurveda

Una escapada de relax i benestar. Recorrerem alguns dels paratges naturals de Kerala: plantacions de te, els backwaters, les seves platges …. I podrem realitzar algun tractament d’Ayurveda, que en sànscrit significa “la ciència de la vida”, un sistema de medicina tradicional, basat en tècniques de curació en les que s’utilitzen plantes i productes vegetals.

Theyyam

Una ruta en què recorrerem la Costa Malabar, de Kerala fins Karnataka, visitant temples amagats, importants centres de pelegrinatge pels hindús, ashrams dedicats a l’Amor Universal i platges espectaculars, veurem rituals ancestrals… El viatge el podem acabar  amb una estada de ioga i ayurveda a Gokarna.