ÍNDIA SUD

India Sur - Ellora - Kailash Temple

Una ruta que ens portarà pel millor de l’essència de l’Índia Sud: els fabulosos temples de Tamil Nadu: Tanjore, Kumbakonam, Madurai …, l’exuberant naturalesa de Kerala: PN de Periyar, plantacions de te,  els backwaters i el patrimoni històric de Karnataka : Mysore, Halebid, Hampi, Badami . Com a colofó les espectaculars coves d’Ajanta i Ellora i la ciutat de Bombai.

viajes Tamil Nadu 3

Un viatge per descobrir el sud de l’Índia en tota la seva diversitat… Tamil Nadu és el bressol de la cultura dravídica i l’estat més hinduista, amb espectaculars temples com els de Kumbakonam, Thanjavur (Tanjore) o Madurai, on assistirem a cerimònies  ancestrals. A Kerala hi destaquen l’exuberant naturalesa les plantacions de te, el  Parc Nacional de Periyar, passejos en elefant, els backwaters de Kumarakom o el passat colonial de Cochin.

Kerala - Ayurveda 2

Una escapada de relax i benestar. Recorrerem alguns dels paratges naturals de Kerala: plantacions de te, els backwaters, les seves platges …. I podrem realitzar algun tractament d’Ayurveda, que en sànscrit significa “la ciència de la vida”, un sistema de medicina tradicional, basat en tècniques de curació en les que s’utilitzen plantes i productes vegetals.

Theyyam

Una ruta en què recorrerem la Costa Malabar, de Kerala fins Karnataka, visitant temples amagats, importants centres de pelegrinatge pels hindús, ashrams dedicats a l’Amor Universal i platges espectaculars, veurem rituals ancestrals… El viatge el podem acabar  amb una estada de ioga i ayurveda a Gokarna.

Tea Plantation

La ruta de les Plantacions és un gran viatge de turisme rural i una experiència autèntica cap a la mil·lenària cultura del sud de l’Índia. Els allotjaments són cases rurals de luxe, en diferents marcs naturals excepcionals. Descansem en plantacions de cafè, te, cardamom, dormint a cinc metres de la platja, a la mateixa selva i en una paradisíaca albufera tropical plena de palmeres.