ÍNDIA NORD

delhi destinos

Una ruta pensada per al nostre primer viatge a l’Índia, que ens permetrà conèixer els seus llocs més emblemàtics: el màgic Taj Mahal a Agra, la ciutat “rosa” amb els seus Palaus i Forts a Jaipur, el fascinant fort de Gwalior, la romàntica Orchha, les impressionants escultures dels temples a Khajuraho, i la impactant i eterna Benarés.

Un interessant recorregut pel Rajasthan, terra dels orgullosos Rajputs, amb diversitat de paisatges: des de l’extrema aridesa del desert del Thar, fins a les verdes muntanyes dels Aravali, els seus luxosos Palaus, i espectaculars Forts: Bikaner, Jaisalmer, Udaipur, ChittogarhAgra amb el Taj Mahal i l’eterna Benarés, completaran el viatge a l’Índia que sempre hem somiat.

india este destinos
Nepal

Recorrerem algunes de les principals ciutats del Rajasthan, amb els seus espectaculars Palaus i Forts, com Udaipur o Jodhpur, la sagrada Pushkar, el somiat Taj Mahal i l’espiritual i eterna Benarés. Completarem el viatge amb una extensió a Nepal per conèixer Katmandú i la seva Vall.

Un romàntic viatge que ens descobrirà l’Índia clàssica i les paradisíaques Illes Maldives: palaus de somni, impressionants forts, temples mil·lenaris, el somiat Taj Mahal i relax a les fabuloses platges de sorra blanca.

maldives
India Central -Madhya Pradesh - PN Kanha 2

Un viatge per als que volen entrar en contacte amb la natura més salvatge de l’Índia. Visitarem alguns dels parcs inclosos en el “Projecte Tigre”: Bandhavga, Kanha, Panna, Pench i Satpura. Completarem el viatge amb un toc cultural, visitant el famós Taj Mahal, a Agra i els fabulosos temples de Khajuraho.

Gujarat, un estat poc conegut, i que alberga una gran riquesa cultural, diversitat ètnica i espectacular naturalesa. Visitarem espectaculars temples com els de Palitana i Modhera, una Natura única a Sasan Gir, i el desert de Sal del Kutch. La gran diversitat de comunitats tribals, amb les seves diferents tècniques artesanals tradicionals i colorits festivals, completaran el nostre viatge.

Gujarat
Punjab - Hola Mohalla

Un insòlit viatge al Panjab, la terra dels sikhs, per participar en el seu festival més important: el Hola mohalla. Cada primavera milers de pelegrins es reuneixen a Anandpur Sahib, per celebrar-ho. En aquesta ruta també visitarem Amritsar, Chandigarh, la capital del Panjab dissenyada per Le Corbusier, la ciutat principesca de Patiala, i en l’estat de Himachal Pradesh, Dharamsala, i Shimla.

Una ruta per Uttarakhand, per assistir al Ardh Kumbh Mela, a Haridwar, una de les festes més importants de l’hinduisme, que enguany se celebra entre els mesos de gener i abril. També visitarem el màgic Taj Mahal, a Agra i el Parc Nacional Jim Corbett, una de les reserves en les quals podem trobar el tigre de Bengala.

Kumbha Mela