• Assam Charaidew
  • Assam Kaziranga
  • Assam Majuli dances
  • Assam Charaidew salon
  • Assam Tea plantation
  • West Bengal - Kolkata

Iniciem el viatge a Calcuta, una ciutat de contrastos, antiga capital del Raj Britànic. El creuer a través del riu Brahmaputra ens permetrà conèixer la cultura única de la zona, fusionant Índia i el Sud-est asiàtic, amb una visita a Sibsagar, l’antiga capital dels reis Ahom, així com a l’illa de Majuli, l’illa fluvial més gran del món, amb les seves comunitats monàstiques hindús úniques i famoses per les seves danses i art musical. També gaudirem de la Natura salvatge d’aquesta part de l’Índia, visitant el Parc Nacional de Kaziranga, que és Patrimoni de la Humanitat i llar d’un gran nombre de Rinoceronts Indis.

Dia 1: Ciutat d'origen - Calcuta (Kolkata)

Sortida en vol internacional de línia regular cap a Calcuta, via Doha. Arribada assistència i trasllat a l’hotel.

Dia 2: Calcuta

Calcuta (Kolkata), capital de l’estat de Bengala Occidental i que va ser capital de l’Índia durant el Raj Britànic, una ciutat vibrant i sorprenent. Tenim tot el dia per visitar: el barri de Chowringhee, on veurem els fabulosos edificis colonials, el parc del Maidan, Kalighat, on es troba el temple de la deessa Kali, els voltants del pont Howrah, sobre el riu Hooghly, els petits mercats i tallers artesanals ….

Dia 3: Calcuta - Jorhat – Steemer Ghat

Al matí trasllat a l’aeroport per agafar el vol fins a Jorhat. Arribada a l’aeroport de Jorhat i trasllat per carretera fins Steemer Ghat, una agradable platja sota els turons coberts de selva i prop del Parc Nacional de Kaziranga. Embarcarem al creuer ABN Charaidew.

Dia 4: Parc Nacional de Kaziranga - Vishnath

Desembarquem abans de l’alba i anem amb cotxe fins a la serralada central del Parc Nacional de Kaziranga, on farem un passeig en elefant a primera hora del matí, la millor manera d’aconseguir veure de prop el Rinoceront i altres animals. Retorn a bord per esmorzar mentre ens desplacem amb el Parc Nacional de Kaziranga a la marge dreta. Al voltant del migdia arribem a Vishnath, amb un temple de Shiva del període Ahom. També trobem altres temples posteriors i caminarem per la ciutat abans de tornar a bord i seguir la navegació, amb Kaziranga encara a l’altra riba. Tindrem la possibilitat de veure elefants salvatges, i amb una mica de sort algun tigre ..

Dia 5: Dia de navegació

Passarem el dia recorrent el riu, tindrem la possibilitat de veure els dofins del Ganges, i ens aturarem per visitar alguns llogarets a la riba a mesura que passem. A la tarda arribarem al solitari Dhansiri Mukh.

Dia 6: Parc Nacional de Kaziranga

Aquest matí desembarquem per fer un safari amb tot terreny per la poc visitada zona Est de Kaziranga, amb prades en les que veurem al Rinoceront, i on es podrà trobar el Sisó Bengalí, una espècie d’au endèmica d’aquesta zona .. Tornem al vaixell per continuar la navegació.

Dia 7: Dia de navegació

Un altre dia a bord. Farem alguna parada per visitar algun dels pobles de la riba, i tenir una visió més propera de l’Índia rural.

Dia 8: Illa de Majuli – Neamati Ghat

Després de l’esmorzar arribarem a l’illa de Majuli, es diu que és l’illa fluvial més gran del món, i on es troben 31 “sastras“, monestirs hindús vishnuitas, centres on es conserven l’art i cultura d’Assam, i famosos per les danses rituals. Visitarem un monestir a Auniati amb un museu eclèctic, i a continuació, assistirem a un espectacle de dansa al monestir Kamalbari, abans de seguir la navegació cap Neamati Ghat a la riba oposada.

Dia 9: Horu Charai – Sibsagar – Neamati Ghat

Al matí visitarem la plantació de te de Horu Charai i veurem tot el procés de producció de te. A continuació seguim en cotxe fins Sibsagar, l’antiga capital dels reis Ahom d’Assam. Els Ahom eren d’origen Shan (Assam i Siam comparteixen la mateixa derivació), però es van convertir a l’hinduisme i van governar Assam durant uns 700 anys fins a la dècada de 1820, la seva cultura i la seva arquitectura són una estranya barreja de l’Índia i el Sud-est Asiàtic . Visitarem temples, stupes i palaus, i l’estany del temple, es creu que és el dipòsit excavat a mà més gran del món. Tornem al vaixell per seguir navegant fins Dikhou Mukh prop Sibsagar, i passar l’última nit a bord.

Dia 10: Dibrugarh - Calcuta

Al matí trasllat a l’aeroport de Dibrugarh, creuarem aquesta típica ciutat colonial a l’aeroport, per agafar el vol cap a Calcuta. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 11: Calcuta

Dia lliure per continuar visitant la ciutat: la casa de Tagore, que ara és un centre cultural al barri universitari, Belur Math i l’animat temple de Dakshineshwar, la casa de la Mare Teresa i l’animat barri al voltant de New Market

Dia 12: Calcuta - Ciutat d'origen

De matinada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

K-logo final - símbol

 

Demana el teu pressupost a mida

 

pdficon