BANGLA DESH: TERRA DE SOMRIURES

  • viajes bangladesh 1
  • viajes bangladesh 2
  • viajes bangladesh 4
  • viajes bangladesh 3

En un racó oblidat del subcontinent indi, Bangladesh ha estat lluny de les rutes turístiques, eclipsat pel monumental esplendor de la veïna Índia. Però Bangladesh ens ofereix una sorprenent diversitat de paisatges i gent: el bosc de manglars dels Sundarbans, llar del tigre de Bengala, els turons de Chittagong, on trobem diferents tribus, les plantacions de te de Srimangal, els regnes budistes perduts en Paharpur, la platja més llarga del món a Cox s Basar, la bulliciosa Dhaka, i els lluminosos somriures de la seva gent ….

Dia 1 Ciutat d'origen - Dhaka

Vol internacional de línia regular cap a Dhaka. Nit en vol.

Día 2: Dhaka

Arribada a Dhaka primera hora del matí. Assistència i trasllat a l’hotel. Després d’esmorzar sortida per visitar la ciutat. El nostre recorregut s’inicia a Old Dhaka i començarem a la vora del riu Buriganga, a Sadarghat, on es concentren multitud de petites i grans embarcacions que transporten passatgers a totes hores, visitarem Ahsan Manzil, antic Palau residencial del Nawab, passejarem per l’únic carrer hindú Shakariya Basar per conèixer el seu estil de vida, Església Armènia del segle XVIII i la Tara Masjid (mesquita de l’estrella). A la tarda visitarem el Jatiyo Sangsad Bhaban, l’edifici del Parlament, construït per Louis Khan, seguirem cap a Lalbag fortalesa de segle XVII, i el temple hindú de Dhakeswari. Allotjament.

Día 3: Dhaka - Tangail - Bogra

Després d’esmorzar sortida cap a Bogra En ruta visita de la ciutat Tangil, famosa per la seva artesania Aquí, gairebé a tots els pobles, la gent fa diferents tipus de treball tradicional, visitarem diferents pobles locals i Mesquita Atia del segle XVIII. Després del dinar seguim el nostre camí cap a Bogra, creuarem el pont més llarg de Bangla Desh Bangabandu , de 5.8kms ,crucial per a la connexió amb el nord i l’est de Bangladesh. Arribada a Bogra i visita de la ciutat. Allotjament

Día 4 Bogra - Grameen Bank - Paharpur - Rajshahi

Després d’esmorzar, visitarem les ruïnes de la ciutadella de Mahasthangarh, que data del segle III ac i correspon la civilització més antiga de Bengala, també ens aproparem al seu mercat d’hortalisses, que és el més gran de la zona. A continuació visitarem un projecte de Grameen Bank, creat pel premi Nobel de la Pau Mohammad Yunus. Després de la visita seguirem fins Paharpur, on trobem la Somapura Mahavihara, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i una de les viharas més importants del subcontinent indi. A la tarda sortida cap a Rajshahi, on si el temps ho permet veurem la posta de sol a la vora del riu Ganges. Allotjament.

Día 5 Rajshahi - Puthia - Kustia Lalon - Khulna

Avui el nostre destí és Khulna. En ruta visitarem la ciutat temple Puthia, amb sis temples hindús de terracota i el Palau Reial. Els treballs de terracota dels temples ens expliquen les històries del Ramayana i Mahabaratha, després de la visita ens dirigim a Kustia, on visitarem la casa de Rabindranath Tagore i el mausoleu de Lalon Shah. A la tarda trobarem diferents mercats locals fins a arribar a Khulna. Allotjament

Día 6 Khulna - Bagerhat - Mongla - Sundarbans

Al matí visita del mercat de peix a Khulna, a continuació ens acostarem a la Mesquita de Bagerhat, fundada per Khan Jahan Ali, un dels sants musulmans més notables de Bengala, té una impressionant cúpula i és Patrimoni de la Humanitat. Tornem a Khulna per menjar i a la tarda sortida cap a Mongla, el segon port marítim de Bangladesh des d’on pujarem al vaixell per endinsar-nos en el manglar més gran del món, els Sundarbans.

Días 7, 8, Sundarbans

Dies per recórrer el bosc de manglars dels Sundarbans, llar d’una important població de tigres. Els 10.000 quilòmetres quadrats de vegetació dels manglars dels Sundarbans seran el teló de fons per als propers dos dies. Visitarem diferents zones, farem senderisme a l’interior del bosc, recorrerem les petites aldees, per conèixer la vida dels pescadors de la zona.

Día 9: Mongla – Rocket Steamer - Dhaka

A primera hora del matí sortida cap a Moralgong, allà embarcarem en el mític Rocket Steamer, antic vaixell de vapor, on hi viatgen famílies i gent local, fent el camí cap a la capital, el que ens permetrà de conèixer a la gent de Bangladesh. Tindrem vistes privilegiades del riu i la vida al seu voltant. Nit a bord en cabina bàsica.

Días 10,11: Dhaka - Sonargaon - Srimangal

Arribada a Dhaka al matí i trasllat a l’hotel per esmorzar. A continuació sortida cap a Srimangal on passarem els propers dos dies explorant la zona al voltant de les plantacions de te. En ruta visita Sonargaon, l’antiga capital de Bengala i Painam Nagar, que consta de cinquanta edificis opulents construïts a finals del segle XIX, pertanyien als rics comerciants hindús, i que foren abandonats després de la separació de l’Índia en 1947.  Arribada al Srimangal: plantacions de te, de cautxú, llimoners …, llar de les selves tropicals, zones humides i pobles tribals tradicionals de Manipur i Khasia. En el nostre segon dia, tenim l’oportunitat d’explorar la zona en una mica més de profunditat.

Día 12: Srimangal - Chittagong

Llarg dia de ruta fins Chittagong, la segona ciutat del país a la vora del riu Karnaphuli. En ruta visita de les ruïnes budistes de Mainimati. Arribada a Chittagong, la segona ciutat del país a la vora del riu Karnaphuli.  Allotjament.

Día 13: Chittagong - Kaptai Lake - Rangamati

Després de l’esmorzar sortida cap a Rangamati, coneguda com la ciutat dels llacs. Recorrerem en vaixell el Kaptai Lake, visitant algunes de les illes on trobem diferents grups ètnics, el més gran és el dels Chakma, d’origen tibetobirmà, visitarem els seus poblats i mercats.

Día 14: Rangamati - Bandarban

Després d’esmorzar, visitarem el temple budista de Raj Bana Vihara i el mercat tribal. A continuació sortida cap a Bandarban. Travessarem espectaculars paisatges, visitarem alguns pobles tribals i mercats. A l’arribada a Bandarban, on visitarem el temple d’or, i en una petita barca recorrerem el riu Sangu per gaudir de l’estil de vida dels habitants de la ciutat.

Día 15: Bandarban – Cox’s Bazar

Al matí visitarem els mercats tribals de Bandarban, a continuació, ens dirigim al turó de Chimbuk, allà farem una mica de senderisme per explorar les aldees tribals remotes. Després de dinar sortida cap a Cox’s Basar, per gaudir de la posta de sol des de la platja més llarga del món.

Día 16: Cox’s Bazar

Avui recorrerem Cox’s Basar: el bulliciós mercat de peix, ens acostarem a la Illa de Moheskhali, les platges …. A la tarda visitarem el mercat nocturn. Allotjament

Día 17: Cox's Bazar - Dhaka

Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Dhaka. Arribada i trasllat a l’hotel.

Dia 18 :Dhaka - Ciutat d'origen

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport  de Dhaka per agafar el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

Kartika

Demana el teu pressupost a mida

Trucan’s: +34 931 426 891

pdficon