TEMPLES D’ANGKOR, PHNOM PENH I PLATGES

  • Anna Abad
  • viajes camboya 2
  • viajes camboya 3

Els Temples d’Angkor són el destí mític que han somiat tots els aventurers, i també han inspirat a escriptors i cineastes … els recorrerem sense presses, però el país també ens ofereix uns paisatges impressionants, una gent encantadora, petits llogarets i un munt d’experiències . Finalitzem la ruta a Kep i l’illa de Koh Tonsay, on ens esperen unes magnífiques platges.

 

Dia 1: Ciutat d'origen - Siem Reap

Sortida en vol internacional de línia regular cap a Siem Reap. Nit en vol.

Dia 2: Siem Reap (Angkor)

Arribada a l’aeroport, assistència i trasllat a l’hotel. Sortida cap al complex d’Angkor per visitar Angkhor Thom, el Bayon, el Baphuon, el Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita als temples de Preah Khan, Neak Poan, Mebon Oriental i Pre Rup des d’on contemplarem la posta de sol. Retorn a Siem Reap. Allotjament.

Dia 3: Siem Reap (Angkor)

Molt d’hora al matí trasllat a Angkor Wat per veure la sortida de sol. Retorn a l’hotel per esmorzar. Al matí visita als temples de Ta Prohm, Takeo i Ta Nei. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita d’Angkor Wat. Retorn a l’hotel. Allotjament.

Dia 4: Siem Reap (Angkor)

Al matí visita dels temples de Banteay Srei i Banteay Samre. Temps lliure per dinar. A la tarda visita als temples de Banteay Kdei, Chau Say Tevoda, i Thomanon. Retorn a Siem Reap i allotjament.

Dia 5: Siem Reap - Llac Tonle Sap - Kampong Thom

Al matí, trasllat a Phnom Krom per iniciar un relaxant passeig en barca pel llac Tonle Sap per contemplar els seus pobles flotants. Retorn a Siem Reap. Temps lliure per dinar. A primera hora de la tarda, trasllat per carretera a Kampong Thom parant en ruta a Kampong Kdei per veure el pont angkorià encara en ús. Arribada a l’hotel i allotjament.

Dia 6: Kampong Thom - Kampong Cham

Al matí, visita al temple pre-angkorià de Sambor Prei Kuk. Retorn a Kampong Thom. Temps lliure per dinar. A la tarda, trasllat per carretera a Kampong Cham. Arribada a l’hotel. Allotjament.

 

Dia 7: Kampong Cham - Phnom Penh

Al matí, visita del temple de Nokor i de les pagodes de Phnom Pros i Phnom Srey. Temps lliure per dinar. A la tarda, trasllat per carretera a Phnom Penh. Arribada a l’hotel. Allotjament.

Dia 8: Phnom Penh – Kep

Al matí, trasllat per carretera a Kep, que va ser una important estació balneària per als colonitzadors francesos, en la qual encara podem veure les restes de moltes Viles colonials. En ruta visitarem la cova de Wat Kiricela a Kampong Trach i una plantació de la qual es diu que és la millor pebre del món. Arribada a l’hotel. Allotjament.

Dies 9 i 10: Kep

Dies lliures per realitzar diferents activitats. Un dels dies trasllat el barca a la paradisíaca illa de Koh Tongay, on podrem gaudir de la platja o recórrer l’illa a peu. Allotjament a Kep.

Dia 11: Kep - Phnom Penh

Al matí, tornada a Phnom Penh. Arribada a l’hotel. Temps lliure per dinar. A la tarda visita a Tuol Sleng, el museu del genocidi i al Wat Phnom, el temple símbol de la ciutat. Retorn a l’hotel. Allotjament.

Dia 12:. Phnom Penh

Al matí, visita al Palau Reial, Pagoda de Plata i Museu Nacional. Temps lliure per dinar. A la tarda visita al Mercat Rus per realitzar les últimes compres i trasllat a l’aeroport. Nit en vol.

Dia 13: Phnom Penh - Ciutat d'origen

Arribada a la ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

Kartika

 Demana el teu pressupost a mida

Truca’ns:  +34 931 426 891

pdficon