• viajes chennai 1
  • viajes chennai 2
  • viajes chennai 3
  • viajes chennai 4

Una ruta que ens portarà pel millor de l’essència de l’Índia Sud: els fabulosos temples de Tamil Nadu: Tanjore, Kumbakonam, Madurai …, l’exuberant naturalesa de Kerala: PN de Periyar, plantacions de te,  els backwaters i el patrimoni històric de Karnataka : Mysore, Halebid, Hampi, Badami … Com a colofó les espectaculars coves d’Ajanta i Ellora i la ciutat de Bombai.

Dia 1: Ciutat d'origen - Chennai (Madràs)Madrás)

Sortida des de la ciutat d’origen, fins a Chennai (Madràs). Nit en vol.

Día 2: Chennai – Mahabalipuram

Arribada a primera hora del matí, assistència i trasllat per carretera a Mahabalipuram. Arribada i allotjament. A continuació començarem la visita. Ens trobem a Tamil Nadu, el més meridional dels estats de l’Índia i bressol de l’antiga cultura dravídica. Mahabalipuram, antic port de la dinastia Palava en segle VII, actualment un petit llogaret en la qual trobem importants monuments: els Pancha Rathas, els Temples de la Costa, el baix relleu del descens del Ganges ….

Día 3: Mahabalipuram – Pondicherry (Puducherry)

Al matí sortida cap a Pondicherry, que va ser capital de l’Índia colonial francesa. En ruta visitarem Auroville, la ciutat universal dissenyada per La Mare, successora espiritual de Sri Aurobindo, on destaca el Matri Mandir, centre de meditació, que sembla una gegantina nau espacial. Seguim fins a Pondicherry, a la tarda recorrerem el barri colonial, que gira entorn del Ashram (comunitat espiritual) de Sri Aurobindo, famós pels seus ensenyaments espirituals i de ioga, visitarem el petit temple de Manakula Vinayagar, les llibreries, mercats …. i l’agradable passeig al costat del mar.

Día 4: Pondicherry - Kumbakonam

Després de l’esmorzar sortida cap a Kumbakonam, la ciutat dels temples. En ruta visitarem els temples de la dinastia Chola de Gangaikondacholapuram i Darasuram, tots dos Patrimoni de la Humanitat. Continuació cap a Kumbakonam, arribada i allotjament. A la tarda podrem visitar la ciutat i alguns dels seus temples més importants: Kumbeshwara, Nageshwara, Sarangapani ….

Día 5: Kumbakonam- Tanjore - Madurai

Al matí sortida cap a Tanjore (Thanjavur), una animada ciutat, en la qual destaca el monumental temple de granit de Brihadishvara, declarat Patrimoni de la Humanitat. Després de la visita ens dirigim a Madurai, una de les capitals més antigues d’Àsia a la vora del riu Vaigai. Arribada i allotjament.

Día 6: Madurai

Tenim el dia complet per visitar la ciutat de Madurai: el temple dedicat a Meenakshi, és el cor que dóna vida a la ciutat, s’hi celebren cerimònies sagrades des de temps immemorials. Recorrerem els seus carrerons i mercats. Us recomanem la visita guiada amb Vanakkam Madurai, per poder conèixer el despertar de la ciutat i les activitats del dia a dia a primera hora del matí.

Día 7: Madurai - Thekkady

Al matí sortirem cap a la zona de muntanya dels Ghats occidentals fins a Thekkady, on es troba el Parc Nacional de Periyar, situat al voltant d’un llac. Farem un recorregut en vaixell pel llac i un passeig a lloms d’elefant a través de les plantacions de te. Allotjament.

Día 8: Thekkady – Kumarakom

Deixem les muntanyes, travessant espectaculars plantacions de te i de cautxú cap a la zona dels backwaters … Arribem a Kumarakom a les vores del llac Vembanad. Ens allotjarem en un dels resorts a la vora del llac.

Día 9: Kumarakom - Cochin

Al matí podrem realitzar diferents activitats a l’hotel. Al migdia embarcarem en un kettuvalam, casa-vaixell tradicional, que ens portarà pels canals i ens permetrà una visió privilegiada de la vida del dia a dia en els backwaters. Dinar a bord. A la tarda desembarquen i ens dirigim a Cochin, un dels principals ports del país i centre de comerç d’espècies i peix. Ens allotjarem en un hotel a Fort Cochin.

Día 10: Cochin

Avui visitarem la ciutat, que està formada per diferents grups d’illes i penínsules. La part antiga de la ciutat és a Fort Kochi on trobarem algunes de les esglésies més antigues: St.Francis, Basílica de Sta.Cruz i també podrem gaudir de l’espectacle de les xarxes de pesca xineses … Després anirem fins Mattancherry, on podrem visitar el Palau Holandès, el barri jueu al voltant de la Sinagoga i les botigues d’antiquaris. A la tarda farem un petit creuer pel port i assistirem a una representació de la dansa tradicional Kathakali.

Día 11: Cochin – Conoor - Ooty

Ens dirigim a les muntanyes Nilgiris, en arribar a Conoor pujarem al tren de muntanya “Nilgiri Mountain Railway”, farem un petit recorregut fins Ooty, gaudint de les espectaculars vistes. Arribada a Ooty (Udhagamandalam), territori de la tribu dels Toda i que ara és una agradable estació de muntanya.

Día 12: Ooty - Mysore

Ens dirigim a Karnataka, creuarem plantacions de te, immensos boscos d’eucaliptus …. I arribarem fins Mysore. Antiga capital dels Maharajàs de Wadiyar.

Día 13: Mysore

Dia per visitar la ciutat, famosa per la fusta de sàndal, les sedes i l’encens. Visitarem l’espectacular Palau del Maharajà, el frenètic i colorit mercat Devaraja, turó Chamundi Hill. També ens acostarem a l’illa de Srirangapatna, on trobem algunes joies arquitectòniques de l’època de Tipu Sultà: el Daria Dalat Bagh (palau d’estiur) i el Gumbaz (mausoleu) i també un interessant temple hindú dedicat al déu Vishnu.

Día 14: Mysore – Sravanavelgola – Halebid – Belur -Hassan

Al matí ens dirigim cap a Sravanavelgola, important lloc de pelegrinatge jainí, i que està format per dos turons i un gran estany. Pujarem al turó de Indragiri, on hi ha una colossal estàtua de Gomateshwara, de 18m. Al poble podrem visitar el Basti de Bhandari, un santuari amb interessants imatges i pintures. Seguim cap a Hassan, arribada i allotjament. A la tarda ens dirigim a Halebid, capital de la poderosa dinastia Hoysala, al complex del segle XVII trobem dos temples el Hoysaleshvara i el Kedadeswara, d’una gran riquesa escultòrica. Després de la visita ens dirigim a Belur, on es troba el temple de Chennakeshava, amb una planta en forma d’estrella.

Día 15: Hassan – Hospet

A primera hora sortida cap Hospet, a través de l’altiplà del Deccan, i des d’on visitarem l’espectacular ciutat en ruïnes de Vijayanagar (Hampi), capital de l’últim gran regne Hindú i que és Patrimoni de la Humanitat.

Día 16: Hospet – Hampi - Hospet

Avui dedicarem el dia a la visita de Vijayanagar “la ciutat de la Victòria”, que s’estén a les vores del riu Tungabhadra. En un paisatge insòlit trobem disseminades les ruïnes, des del temple Vittala, amb el famós carro de pedra, fins al Hampi Basar, amb el temple Virupaksha, s’estén el centre sagrat, amb els temples de Achyutaraya, el temple Narasimha, el temple de Rama … A la zona del recinte rieal trobem el Palau del Lotus, els Banys de la Reina, els estables dels elefants i altres meravelles arquitectòniques.

Día 17: Hospet - Aihole – Pattadakal - Badami

Seguim cap a Badami, l’antiga capital dels Chalukya, dinastia que va governar la zona entre els segles IV i VIII, a través de camps i petites poblacions. En ruta visitarem la petita vila de Aihole, amb més de 125 temples, molts dels quals són utilitzats com habitatges o estables … .a continuació farem una parada a Pattadakal, allí trobem els temples millor conservats en un recinte declarat Patrimoni de la Humanitat. Finalment arribem a Badami, que ara és una tranquil•la i agradable població.

Día 18: Badami

Avui visitarem Badami, situada en un barranc, al peu dels turons que envolten el llac Agatsya, i flanquejada per dues fortaleses, hi destaquen la multitud de petits temples, i en especial els temples-cova excavats a la roca que daten del segle VI. Tindrem temps de recórrer els seus carrers i conèixer l’estil de vida de la seva gent.

Día 19: Badami - Bijapur

Al matí sortida cap a Bijapur, anomenada també “ciutat de la Victòria “ i que va ser capital de poderosos sobirans. A l’arribada visitarem alguns dels seus monuments més importants: el Golgumbaz, amb una de les cúpules més grans del món, la Jama Masjid, el Malik-i-Maidan, el mausoleu d’Ibrahim Rauza, … i també podrem recórrer el seu animat mercat.

Día 20: Bijapur –Aurangabad

Llarg dia de ruta fins Aurangabad, que és el punt de partida per visitar les famoses coves d’Ajanta i Ellora, que són Patrimoni de la Humanitat, i una de les atraccions més visitades de tota l’Índia.

Día 21: Aurangabad – Ajanta - Aurangabad

Avui dedicarem el dia a la visita d’Ajanta, el conjunt el formen les 29 coves budistes que estan excavades en un meandre del riu Waghora en, el centre de les muntanyes Indhyagiri. Les primeres coves van ser construïdes al segle II ac, i posteriorment es van construir més coves fins als segles V i VI, durant el període Gupta. Les seves pintures i escultures són obres mestres de l’art búdic. De tornada a Aurangabad podrem visitar el Bibi Ka Maqbara, conegut com el petit Taj i el Panchakki, un molí d’aigua.

Día 22: Aurangabad – Ellora – Bombay

Al matí ens dirigim a visitar les coves d’Ellora, de camí visitarem impressionant fort Daulatabad. A Ellora trobem 34 coves, dividides en tres grups: budistes, hinduistes i jainistes, i van ser construïdes entre els segles V al X dc. D’entre elles destaca el Kailasa Temple, espectacular exemple d’arquitectura monolítica. Després de la visita trasllat a l’aeroport per agafar el vol fins a Bombai. Arribada i allotjament.

Día 23: Bombay

Dia lliure per visitar la ciutat al nostre aire. Ens trobem a la capital econòmica de l’Índia, on conviuen passat i futur, temples i discoteques …. Podem començar per la Porta de l’Índia, el barri de Colaba, Crawford Market, Victoria Station, l’animada platja de Chowpatty, el Dhobi Ghat, alguns temples com Mahalakshmi o el Walukeshwar Mandir, al voltant de l’estany de Banganga …. A la nit trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Nit en vol.

Dia 24: Ciutat d'origen

Arribada i fi dels nostres serveis.

Kartika

Demana el teu pressupost a mida

 

pdficon