DE DELHI A BENARÉS

  • viajes Benares 1
  • India Norte - Orchha
  • viajes benares 3

Una ruta pensada per al nostre primer viatge a l’Índia, que ens permetrà conèixer els seus llocs més emblemàtics: el màgic Taj Mahal a Agra, la ciutat “rosa” amb els seus Palaus i Forts a Jaipur, el fascinant fort de Gwalior, la romàntica Orchha, les impressionants escultures dels temples a Khajuraho, i la impactant i eterna Benarés.

Día 1: Ciutat d'origen- Delhi

Vol internacional de línia regular fins a Delhi. Arribada, assistència pel nostre representant i trasllat a l’hotel.

Día 2: Delhi

Disposarem de vehicle privat per descobrir la ciutat i els seus monuments més emblemàtics: el memorial a Gandhi a Raj Ghat, el minaret més alt d’Àsia, Q’tub Minar ….. i a Old Delhi trobarem la mesquita més gran de l’Índia Jama Masjid, el Fort Vermell, i els petits mercats ……

Día 3: Delhi - Jaipur

Després de l’esmorzar sortida cap a Jaipur, capital del Rajasthan i anomenada “ciutat rosa“, pel color del gres de les seves construccions, la va fundar el Maharajà Sawai Jai Singh II el 1727.

Día 4: Jaipur – Fort Amber - Galta -Jaipur

A primera hora sortirem per visitar el Fort Amber, on podrem pujar a lloms d’elefant. Després de la visita tornada a la ciutat per recórrer els seus Palaus i monuments: el Palau del Maharajà, el Hawa Mahal (palau dels vents), el Jantar Mantar, i també els seus colorits basars, on farem un passeig en rickshaw. A la tarda ens aproparem al complex de temples a Galta, amb les seves set fonts d’aigua sagrada, a on van a banyar-se els pelegrins.

Día 5: Jaipur - Abhaneri- Fathepur Sikri - Agra

Sortida per carretera cap a Agra, en ruta visita del baori de Abhaneri, els baoris són pous escalonats en forma de con invertit, aquest és un dels més espectaculars de la zona. Seguim cap a Fatehpur Sikri, construïda per l’emperador Akbar, en honor del sant sufí Salin Chishti, perquè fos capital de l’imperi i que va ser misteriosament abandonada passats 14 anys. Continuació fins a Agra, capital de l’Imperi Mogol, i situada a la vora del riu Yamuna

Día 6: Agra

Disposarem de tot el dia per visitar la ciutat d’Agra sense presses: el màgic Taj Mahal, sens dubte el més bell exemple de l’arquitectura mogol, l’impressionant Fort Vermell, també anomenat Lal Qila, el mausoleu de Itimad-ud-Daula, els jardins de Mehtab Bagh i els carrerons del Kinari Bazaar ….

Día 7: Agra - Gwalior (tren) - Orchha

D’hora al matí trasllat a l’estació per agafar el tren Shatabdi cap a Gwalior. A l’arribada ens estarà esperant el vehicle i visitarem l’espectacular fortalesa. Després de la visita ens dirigim a Orchha, una romàntica ciutat plena d’història al costat del riu Betwa, visitarem els seus palaus, chhatris i temples.

Día 8: Orchha - Khajuraho

Esmorzar i sortida cap a Khajuraho, petita ciutat que va ser capital religiosa de la dinastia Chandela entre els segles X i XII, on van construir un important conjunt de temples declarats Patrimoni de la humanitat en 1986. En ells trobem escultures de cinc tipus: geomètriques i florals en els sostres i columnes, representacions de la vida de la cort: balls, música i la vida diària, figures d’animals a l’exterior i parts inferiors, figures de déus i deesses a l’interior del temple i figures eròtiques femenines i de parelles.

Día 9: Khajuraho - Benarés (Varanasi) (vol)

Al matí tindrem temps de visitar el poble antic de Khajuraho, i conèixer de prop la vida quotidiana de la seva gent. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport, per agafar el vol cap a Varanasi. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel.

Días 10-11: Benarés

Visitarem la ciutat de Varanasi, en la qual es troba el tram més sagrat del riu Ganges, i que també és coneguda com Kashi, paraula sànscrita que significa resplendent com el Sol ….. Al voltant dels ghats (escalinates de pedra) al costat del riu es concentra tota l’activitat de la ciutat, trobarem pelegrins vinguts de tota l’Índia per realitzar cerimònies que se celebren com fa més de dos mil anys, un recorregut amb barca ens oferirà una vista privilegiada ….Uns dels dies anirem fins Sarnath, una de les quatre ciutats santes del budisme, on Buda va predicar per primera vegada i on es va formar la primera comunitat budista, donant naixement a la Sangha.

Día 12: Benarés– Delhi (vol)

Matí lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Delhi, arribada i temps lliure. Disposarem d’un vehicle privat fins a l’hora de sortida del vol de tornada Nit en vol.

Día 13: Delhi – Ciutat d'origen

Arribada a la ciutat d’origen i final del viatge.

Kartika

Demana el teu pressupost a mida

Truca’ns:  +34 931 426 891

Extensions

Aquest viatge es pot completar amb una extensió a Kathmandú o a les illes Maldives

pdficon