DEL RAJASTHAN A BENARÉS: TRESORS D’ÍNDIA NORD

  • viajes rajastan 1
  • viajes rajastan 2
  • viajes rajastan 3

Un interessant recorregut pel Rajasthan, terra dels orgullosos Rajputs, amb diversitat de paisatges: des de l’extrema aridesa del desert del Thar, fins a les verdes muntanyes dels Aravali, els seus luxosos Palaus, i espectaculars Forts: Bikaner, Jaisalmer, Udaipur, ChittogarhAgra amb el Taj Mahal i l’eterna Benarés, completaran el viatge a l’Índia que sempre hem somiat.

Día 1: Ciutat d'origen- Delhi

Vol internacional de línia regular fins a Delhi. Arribada, assistència pel nostre representant i trasllat a l’hotel.

Día 2: Delhi

Disposarem de vehicle privat per descobrir la ciutat i els seus monuments més emblemàtics: el memorial a Gandhi al Raj Ghat, el minaret més alt d’Àsia, Q’tub Minar, la tomba d’Humayun, la Porta de l’Índia i el temple de Lakshminarayan …. i a Old Delhi trobarem la mesquita més gran de l’Índia, Jama Masjid, el Fort Vermell, i farem un passeig en rickshaw pels petits mercats .

Día 3: Delhi – Shekhawati

Sortida al matí cap a la regió de Shekhawati, (jardí de Shekha), on són famosos els havelis, antigues mansions de comerciants, esplèndidament decorades amb frescos de variats motius i colors. Visitarem alguns dels seus pobles: Dundlod, Nawalgarh, Mandawa i ens allotjarem en un d’ells.

Día 4: Shekhawati – Bikaner - Gajner

Continuació cap a Bikaner, la quarta ciutat de Rajasthan, on visitarem el Fort Junagargh del segle XVI i un dels més ben conservats del Rajasthan. Després de la visita sortim cap al palau de Gajner, on ens allotjarem.

Día 5: Gajner – Jaisalmer

Dia de ruta cap a Jaisalmer, la ciutat amb les seves muralles de sorra a les portes del desert del Thar, a la llum de la posta del sol entendrem per què se la coneix com la “ciutat daurada”.

Día 6: Jaisalmer – Desert del Thar - Jaisalmer

Visita de la fortalesa que domina la ciutat, amb els seus costeruts carrers, i que encara avui dia estan habitades, en el seu interior trobarem el Palau del Maharawal, els temples jainís amb les seves fabuloses escultures, i multitud de havelis coberts de gelosies i dissenys color mel …. A la tarda anirem fins al desert del Thar, on ens esperen els camellers per realitzar un safari entre les dunes i gaudir de la posta de sol.

Día 7: Jaisalmer – Jodhpur – Luni

Sortida cap a Jodhpur, on visitarem l’impressionant Fort Meherangarh, des d’on tindrem espectaculars vistes de la “ciutat blava”, ens perdrem per la part antiga amb els seus animats mercats i basars …. Després de la visita seguim fins al palau de Luni, on ens allotjarem.

Día 8: Luni – Ranakpur – Udaipur

 Al matí visitarem els voltants, poblats per la tribu dels bishnois. Seguim cap a Ranakpur, on visitarem el temple dedicat a Adinath, un santuari de marbre blanc que ens fascinarà per les seves delicades escultures. I a través de paisatges de muntanya arribarem a Udaipur, la ciutat dels llacs.

Día 9: Udaipur

Dominant la ciutat i al voltant del llac Pichola es troba la Ciutat Palau, amb els seus onze mahals, palaus construïts al llarg de 400 anys pels diferents monarques que van governar la ciutat. Visitarem el petit temple vishnuita de Jagdish, el jardí de Sahelion-ki-Bari i passejarem pel casc antic. Al vespre podem fer un recorregut pel llac.

Día 10: Udaipur – Bundi

 Sortida per carretera fins a Bundi, petita població situada en una vall de les muntanyes Aravali. Destaca el Fort Taragarh, per sobre de la ciutat emmurallada. En ruta podrem visitar el fort de Chittogarh, un dels més espectaculars del Rajasthan.

Día 11: Bundi - Jaipur

Després de l’esmorzar sortida cap a Jaipur, capital del Rajasthan i anomenada la “ciutat rosa”, pel color del gres de les seves construccions, la va fundar el Maharajà Sawai Jai Singh II el 1727.

Día 12: Jaipur – Fort Amber - Jaipur

 A primera hora sortirem per visitar el Fort Amber, podrem pujar a lloms d’elefant. Després de la visita tornada a la ciutat per recórrer els seus Palaus i monuments: el Palau del Maharajà, el Hawa Mahal (palau dels vents), el Jantar Mantar, i també els seus colorits i animats basars. També podrem apropar-nos al complex de temples de Galta amb les seves set fonts d’aigua sagrada, a on van a banyar-se els pelegrins.

Día 13: Jaipur – Abhaneri - Fatehpur Sikri – Agra

Sortida per carretera cap a Agra, en ruta visita del baori d’Abhaneri, els baoris són pous escalonats en forma de con invertit, aquest és un dels més espectaculars de la zona. Seguim cap a Fatehpur Sikri, construïda per l’emperador Akbar, en honor del sant sufí Salin Chishti, perquè fos capital de l’imperi i que va ser misteriosament abandonada passats 14 anys. Continuació fins a Agra, capital de l’Imperi Mogol, i situada a la vora del riu Yamuna.

Día14: Agra – Tundla - Benarés (tren de nit)

Disposarem de tot el dia per visitar la ciutat sense presses: el màgic Taj Mahal, sens dubte el més bell exemple de l’arquitectura mogol, l’impressionant Fort Vermell, també anomenat Lal Qila, el mausoleu de Itimad-ud-Daula, els jardins de Mehtab Bagh i els carrerons del Kinari Bazaar …. A la tarda trasllat a l’estació de Tundla, per agafar el tren nocturn amb destinació a Benarés (Varanasi). Nit a bord.

Días 15-16: Benarés

Arribada a primera hora del matí a l’estació de Mughalsarai, assistència i trasllat a l’hotel. Visitarem Benarés, la ciutat en la qual es troba el tram més sagrat del riu Ganges, i que també és coneguda com Kashi, paraula sànscrita que significa resplendent com el Sol ….. Al voltant dels ghats (escalinates de pedra) al costat del riu es concentra tota l’activitat de la ciutat, trobarem pelegrins vinguts de tota l’Índia per realitzar cerimònies que se celebren com fa més de 2.000 anys, un recorregut amb barca ens oferirà una vista privilegiada …. Uns dels dies anirem fins Sarnath, un de les quatre ciutats santes del budisme, on Buda va predicar per primera vegada i es va formar la primera comunitat budista, donant naixement a la Sangha.

Día 17: Benarés– Delhi (vol)

Matí lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Delhi, arribada i temps lliure. Disposarem d’un vehicle privat fins a l’hora de sortida del vol de tornada Nit en vol.

Día 18: Delhi – Ciutat d'origen

Arribada a la ciutat d’origen i final del viatge.

Kartika

Demana el teu pressupost a mida

Trucan’s: +34 931 426 891

 

pdficon