DE TAMIL NADU A KERALA

  • viajes Tamil Nadu 1
  • viajes Tamil Nadu 2
  • viajes Tamil Nadu 3
  • viajes Tamil Nadu 4

Un viatge per descobrir el sud de l’Índia en tota la seva diversitat… Tamil Nadu és el bressol de la cultura dravídica i l’estat més hinduista, amb espectaculars temples com els de Kumbakonam, Thanjavur (Tanjore) o Madurai, on assistirem a cerimònies  ancestrals. A Kerala hi destaquen l’exuberant naturalesa : plantacions de te, el Parc Nacional de Periyar,  passejos  en elefant,  els backwaters de Kumarakom o el passat colonial de Cochin.

Dia 1: Ciutat d'origen - Chennai (Madràs) - Mahabalipuram

Sortida des de la ciutat d’origen fins a Chennai (Madràs). Arribada, assistència i trasllat a Mahabalipuram. Allotjament.

Dia 2: Mahabalipuram

Dia per visitar Mahabalipuram. Ens trobem a Tamil Nadu, el més meridional dels estats de l’Índia i bressol de l’antiga cultura dravídica. Mahabalipuram, antic port durant la dinastia Pallava, al segle VII, actualment és un petit llogaret on trobem importants monuments: els Pancha Rathas, els temples de la Costa, el baix relleu del descens del Ganges

Dia 3: Mahabalipuram – Kumbakonam

Després d’esmorzar, sortida cap a Kumbakonam, la ciutat dels temples. En ruta, visitarem els temples de la dinastia Chola de Gangaikondacholapuram i Darasuram, tots dos Patrimoni de la Humanitat. Continuarem cap a Kumbakonam. Arribada i allotjament. A la tarda podrem visitar la ciutat i alguns dels seus temples més importants: Kumbeshwara, Nageshwara, Sarangapani

Dia 4: Kumbakonam- Tanjore - Madurai

Al matí, sortida cap a Thanjavur (Tanjore), una bulliciosa ciutat on destaca el monumental temple de granit de Brihadishvara, declarat Patrimoni de la Humanitat. Després de la visita, ens dirigirem cap a Madurai, una de les capitals més antigues d’Àsia, a la vora del riu Vaigai. Arribada i allotjament.

Dia 5: Madurai

Tenim el dia sencer per visitar la ciutat de Madurai. El temple dedicat a Meenakshi, on se celebren cerimònies sagrades des de temps immemorials, és el cor que dóna vida a la ciutat. Recorrerem els seus carrerons i mercats. Us recomanem la visita guiada amb Vanakkam Madurai, per poder conèixer el despertar de la ciutat i les activitats del dia a dia a primera hora del matí.

Dia 6: Madurai - Thekkady

Al matí sortirem cap a la zona muntanyosa dels Ghats occidentals fins a Thekkady, on es hi ha el Parc Nacional de Periyar, situat al voltant d’un llac. Allotjament.

Dia 7: Thekkady – Kumarakom

Deixarem les muntanyes, travessant espectaculars plantacions de te i de cautxú, cap a la zona dels backwaters. A la tarda arribarem a Kumarakom, a la riba del llac Vembanad. Ens allotjarem en un resort tocant al llac.

Dia 8: Kumarakom

Dia lliure per realitzar diferents activitats per la zona: passejades, massatges ayurvèdics…

Dia 9: Kumarakom - Cochin

Matí lliure.. Al migdia embarcarem en un kettuvalam, una casa-vaixell tradicional, que ens portarà pels canals i ens permetrà una visió privilegiada de la vida del dia a dia als backwaters. Esmorzar a bord. A la tarda desembarcarem i anirem cap a Cochin (Kochi), un dels principals ports del país i centre del comerç d’espècies i de peix. Ens allotjarem en un hotel a Fort Kochi.

Dia 10 : Cochin

Visitarem Cochin, que està formada per diferents grups d’illes i penínsules. A la part antiga de la ciutat, Fort Kochi, hi trobarem algunes de les esglésies més interessants, com Saint Francis o la Basílica de Santa Creu, i també podrem gaudir de l’espectacle de les xarxes de pesca xineses… Després anirem cap a Mattancherry, on podrem visitar el Palau Holandès, el barri jueu al voltant de la sinagoga i les botigues d’anticuaris. A la tarda farem un petit creuer pel port i assistirem a una representació de kathakali, la dansa tradicional.

Dia 11: Cochin - Ciutat d'origen

A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport de Cochin per agafar el vol de retorn. Nit a bord. Arribada i fi dels nostres serveis.

Kartika

Demana el teu pressupost a mida

Truca’ns:  +34 931 426 891

pdficon