• Dubai
  • Dubai - Burj al Arab
  • Dubai - Desert 2
  • Dubai - Desert
  • Maldivas 2
  • Maldivas 3

Fantàstic viatge que ens portarà a Dubai, un dels Emirats Àrabs Units, on trobem una de les ciutats més modernes del planeta que ens ofereix moltes possibilitats: des dels seus espectaculars edificis, centres comercials de luxe, mercats tradicionals, la tranquil·litat d’un campament beduí en el desert … Finalitzarem el viatge en les paradisíaques Illes Maldives per gaudir del relax a les seves fabuloses platges de sorra blanca i dels meravellosos fons marins.

Dia 1: Ciutat d'origen– Dubai

Sortida en vol de línia regular cap a Dubai. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel.

Dia 2: Tour Sharjah - Desert Safari

Esmorzar. Trasllat per iniciar el recorregut regular amb destinació a un altre dels Emirats, l’Emirat de Sharjah, que es troba a mitja hora de Dubai, on visitarem els seus mercats tradicionals, destacant el Mercat Central, també conegut com Blue Souk, el Museu de la Civilització Islàmica, amb més de cinc mil objectes organitzats per temes en set àmplies galeries, i continuarem amb una visita panoràmica de la ciutat passant per algunes de les seves mesquites com la Mesquita del Rei Faisal, el Monument a la Perla, el Monument a la Cultura, i la famosa Universitat. Sharjah, al 1998 va ser nomenada la “Capital cultural del món àrab” per la UNESCO, per haver mantingut la seva tradició viva respectant la seva història, en el desenvolupament contemporani com Emirat vibrant i modern. Retorn a Dubai al migdia. A primera hora de la tarda, sortida cap al cor del ,desert de sorres daurades. Ens divertirem amb un emocionant passeig a través d’altes dunes, amb experts conductors, fins arribar a un turístic campament, amb catifes perses, per gaudir amb un sopar a l’aire lliure sota les estrelles i un espectacle de Tanoura i dansa del ventre. Podrem realitzar diferents activitats: tastar els dolços àrabs acabats de fer, que ens facin tatuatges amb pintura de henna, aprendre el paper que els falcons tenen en la vida local, fumar en pipa d’aigua, anar en camell …. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 3: Tour Dubai Contrastos

Esmorzar. Trasllat fins al punt de trobada per iniciar la visita de dia complet de la ciutat de Dubai. En un sol dia visitarem tots els llocs que considerem imprescindibles en aquesta ciutat, malgrat la seva llarga extensió. Començarem amb la visita de la mesquita d’Al Farooq. La propera parada, serà fotogràfica amb la millor vista del conegut a nivell mundial Burj Al Arab, considerat l’hotel més luxós del món. Visitarem Madinat Jumeirah, una de les galeries comercials més atractives de Dubai. A continuació travessem Palm Jumeirah, illa artificial en forma de palmera sent tota una obra d’enginyeria, per arribar al Atlantis The Palm Hotel, on farem una parada fotogràfica. D’allí ens dirigim a Dubai Marina, que representa una de les zones més modernes de la ciutat amb el seu canal de mar, plena de gratacels moderns. Dinar. Després ens dirigirem al barri tradicional de Bastakiya, on caminarem pels seus antics carrerons. També visitarem Dubai Museum situat a Al Fahidi Fort. Travessarem el Soc de les Teles fins a arribar al moll per prendre un Abra, barcassa tradicional, i així arribar a l’altre costat de la cala, una travessia que és tota una experiència obligatòria. Entrarem al Soc de les Espècies i gaudirem d’una enorme varietat d’aromes i sensacions, i en el Soc de l’Or, on apreciarem els dissenys originals que es mostren en una infinitat d’aparadors. Seguirem en direcció a Souk Al Bahar, el millor lloc per gaudir del meravellós espectacle de Dubai Fountain, les fonts dansaires, i el Burj Khalifa, l’edifici més alt del món.

Dia 4: Tour Abu Dhabi

Esmorzar. Trasllat fins al punt de trobada, per dirigir-nos a Abu Dhabi, on visitarem la Mesquita Sheikh Zayed, també coneguda com la “Gran Mesquita”. Posteriorment farem una panoràmica dels Palaus de la família Al Nahyan i una parada fotogràfica al costat del Emirates Palace Hotel, la construcció ha estat la més cara del món, arribant a Heritage Village, on pararem. A continuació passarem per Union Square, on veurem els símbols de la cultura àrab, per arribar al lloc on gaudirem amb un dinar de bufet. Continuarem amb una panoràmica de la bella Corniche, on tindrem l’oportunitat de mirar l’illa artificial coneguda com Lulu, i travessarem l’illa Saadiyat per arribar a Yas Island. Tornarem a Dubai, fent una parada fotogràfica a Ferrari World. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 5: Dubai – Male (vol)

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Male, Arribada i trasllat fins a l’hotel escollit. Resta del dia lliure.

Dies 6, 7 i 8: Illes Maldives

Dies lliures per gaudir d’aquest paradís: platges de sorra blanca, aigües turqueses, exuberant vegetació, i espectaculars fons marins

Diía 9: Male – Ciutat d'origen

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Male per agafar el vol de tornada. Nit a bord.

Dia 10: Ciutat d'origen

Arribada i fi dels nostres serveis.

K-logo final - símbol

Demana el teu pressupost a mida

Trucan’s: +34 931 426 891

pdficon