• Kerala - Munnar
  • Kerala - Bakwaters
  • Ayurveda
  • Kerala - Ayurveda 2

Dia 1: Ciutat d'origen - Cochin

Sortida des de la ciutat d’origen, fins a Cochin. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 2: Cochin

Avui visitarem la ciutat, que està formada per diferents grups d’illes i penínsules. La part antiga de la ciutat és a Fort Kochi on trobarem algunes de les esglésies més antigues: St.Francis, Basílica de Sta.Cruz i també podrem gaudir de l’espectacle de les xarxes de pesca xineses … Després anirem fins Mattancherry, on podrem visitar el Palau Holandès, el barri jueu al voltant de la Sinagoga i les botigues d’antiquaris. A la tarda farem un petit creuer pel port i assistirem a una representació de la dansa tradicional Kathakali.

Dia 3: Cochin - Thattekad

Al matí sortida cap a Thattekad, on es troba el santuari d’aus més important de Kerala. Ens allotjarem en un resort en plena natura, on podrem realitzar caminades pels petits pobles dels voltants, visitar el Santuari d’aus amb més de 270 espècies diferents, passejar en canoa pel riu ….

Dia 4: Thattekad - Munnar

Després de l’esmorzar sortida cap a Munnar, estació de muntanya situada a 1.600m, en els ghats occidentals, i on trobarem espectaculars plantacions de te, rodejades de les muntanyes mes altes del Sud de l’Índia.

Dia 5: Munnar - Thekkady

A través de boscos i plantacions, travessarem els ghats occidentals fins Thekkady, on es troba el Parc Nacional de Periyar, situat al voltant d’un llac.

Dia 6 : Thekkady

Dedicarem el dia a visitar la zona. Farem un recorregut en vaixell pel llac, un passeig a lloms d’elefant a través de les plantacions de te, visitarem algun jardí d’espècies …. Allotjament.

Dia 7: Thekkady – Backwaters

Deixem les muntanyes, travessant espectaculars paisatges cap a la zona dels backwaters .. Al migdia embarcarem en un kettuvalam, casa-vaixell tradicional, que ens portarà pels canals i ens permetrà una visió privilegiada de la vida del dia a dia en els canals i llacs dels backwaters. Passarem la nit a bord.

Dia 8 : Bakwaters - Kovalam

Seguirem navegant pels backwaters fins l’hora d’esmorzar. A continuació desembarcarem i ens dirigim per carretera fins a la platja de Kovalam, on ens allotjarem en un resort ayurvèdic.

Dies 9-10 Kovalam

Dies per relaxar-nos i gaudir de les meravelloses platges, mentre realitzem algun tractament ayurvèdic. També podrem realitzar classes de ioga i altres activitats.
Nota: Segons els tractaments que volguem realitzar podrem allargar la nostra estada al resort.

Dia 11 : Kovalam - Trivandrum - Ciutat d'origen

Dia lliure. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Trivandrum per agafar el vol de tornada. Nit a bord.

Dia 12: Ciutat d'origen

Arribada i fi dels nostres serveis.

K-logo final - símbol

 

Demana el teu pressupost a mida

pdficon