• Plantation
  • Mysore Devaraja Market
  • Balur State
  • Kannur 2
  • Tea Plantation
  • Backwaters

La ruta de les Plantacions és un gran viatge de turisme rural i una experiència autèntica cap a les profunditats de la mil·lenària cultura del sud de l’Índia. És un viatge sostenible perquè preservem àrees rurals amb la nostra visita i generem treball per als nadius que les habiten. Els allotjaments són cases rurals de luxe, seleccionades en diferents marcs naturals excepcionals. Descansem en plantacions de cafè, te, cardamom, granges, dormint a cinc metres de la platja, a la mateixa selva i en una paradisíaca albufera tropical plena de canals i palmeres.

Dia 1: Bangalore – Mysore

Arribada dels vols internacionals a Bangalore. Assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel a Mysore.

Dia 2: Mysore

Després de descansar i menjar visitarem el famós Palau de la ciutat i el mercat de les flors. Nit a Mysore.

Dia 3: Mysore – Balur Estate

Després de l’esmorzar sortirem cap a l’est cap a les muntanyes dels Ghats Occidentals. En ruta visitarem els temples de jainistes de Shravanabelagola i els hindús de Halebid. Arribada per menjar en plantació de cafè a Balur Estate. Tarda lliure per visitar els voltants i les granges de camperols. Foguera, sopar i descans.

Dia 4: Balur Estate

Dia lliure per gaudir de la immensa plantació de cafè que té 400 treballadors. A la tarda es pot fer una passejada pel poble on viuen aquests treballadors, creuant la carretera de l’entrada. Menjar, foguera, sopar i descans.
Activitats opcionals:
● Passeig molt aviat al matí al pic més proper per esmorzar dalt i contemplar les vistes de la zona. (3 hores).
● El naixement del riu Hemavathi: Està a un passeig d’un parell de quilòmetres, just per sobre de la finca. Hi ha un temple per descansar i contemplar el panorama.
● Visita dels temples de Kudremukh, Horanadu i Kalasa. (A hora i mitja en cotxe).
● Els temples de Sringeri. (A hora i mitja en cotxe).
● L’estació de muntanya de Kemmangundi, i les seves cascades Hebbe Falls, tot això dins del Bhadra Wildlife Sanctuary. (Dues hores i mitja en cotxe).

Dia 5: Balur Estate – Coorg

Després de l’esmorzar sortirem cap al sud vorejant la serralada dels Western Ghats, per la seva cornisa oriental. Arribada per menjar a Chettimani. Tarda lliure per olorar el cafè i visitar els voltants. Foguera, sopar i descans.

Dia 6: Coorg

Dia lliure per gaudir de la granja i els seus horts, passejant per les granges, per contemplar la vida quotidiana dels seus camperols i els seus animals domèstics. Menjar, foguera, sopar i descans.
Activitats opcionals:
● Passeig molt aviat al matí per la jungla al pic més proper per esmorzar dalt i contemplar les vistes de la zona. (3 hores).
● El Temple Bhagamandala: 4,5 km de la finca.
Talacauvery: A 9 quilòmetres de la finca pujant un turó des de Bhagamandala. És un lloc tranquil amb impressionants vistes, es puja passejant fins al cim  Brahmagiri Hills. (A mitja hora en cotxe).
Nalakanad Palace: A 40 km aquest palau va ser amagatall secret del rei i és un edifici ben conservat. El viatge en cotxe fins allà a través Kakkabe és en si val la pena. (A una hora en cotxe).
● Temple de Igguthappa: A 35 km aproximadament. Un temple antic fet a l’estil de Kerala. Va ser renovat al segle XVIII. (A mitja hora en cotxe).
● La cascada de Chelavara Falls a 48 km. (A una hora en cotxe).
Madikeri: A 30 km. Poble de tall, El Fort i l’Abadia del Niàgara a 11 km de la ciutat. (A mitja hora en cotxe).

Dia 7: Coorg – Kannur

Després de l’esmorzar sortida cap al sud-est per una zona molt rural, per travessar el parc nacional de Talakaveri. La carretera és un tobogan per la jungla de la reserva Pushpagiri i després girem cap al sud a través d’una vall cap a Kannur. Arribada per menjar davant de la platja. Tarda lliure per visitar els voltants i les platges. Foguera, sopar i descans.

Dia 8: Kannur

Dia lliure per gaudir de la platja o passejar pel preciós penya-segat palmerar. Menjar, foguera, sopar i descans.
Activitats opcionals:
● Visita al poble proper de Thalassery, port estratègic de la ruta colonial de les espècies, amb històries de batalles, conquestes i cementiris amb portuguesos, holandesos, francesos i anglesos. (A una hora en cotxe).

Dia 9: Kannur - Wayanad

Després d’esmorzar i acomiadar-nos de la platja, sortirem cap a l’est, de nou cap a les muntanyes. Visitarem en ruta el temple Peralassery i poc abans d’arribar al nostre destí, el temple de Akkare Kottiyoor Siva. L’arribada és per una increïble pista forestal per la jungla, d’uns 12 km que ens portarà fins al recòndit Fringe Ford. Ens rebrà el xef amb el menjar preparat, a càrrec de la finca els últims 40 anys, només cuina amb llenya. Tarda lliure per sentir la jungla. Foguera, sopar i descans.

Dia 10: Wayanad

Dia lliure. Res més aixecar-nos intentarem albirar a la part alta del turó elefants salvatges i altres animals de la jungla, com bisons, cérvols, micos i moltíssims ocells cantadors. Menjar, foguera, sopar i descans.
Activitats opcionals:
Jungle Trekking molt aviat al matí per esmorzar dalt i contemplar les vistes de la zona. (3 hores).
● Passeig per les granges de la vall. Visites a les famílies de grangers.

Dia 11: Wayanad - Ooty

Després d’un bon esmorzar i veure elefants amb una mica de sort, vam sortir cap al sud-est per bona carretera per zones rurals tropicals. Travessem precioses plantacions de te per serpentejants i bellíssimes carreteres. En arribar a Ooty girem cap al sud per endinsar-nos en els Nilgiris i després de creuar el llac Emerald, arribar a la plantació de te a Red Hills, a l’hora de l’aperitiu. Dinar i tarda lliure per gaudir de l’esplèndid panorama. Foguera, sopar i descans.

Dia 12: Ooty - Valparai

D’hora després de l’esmorzar sortim cap a l’est per petites carreteres entre valls i turons de granges i plantacions de te. Primer pujarem un increïble port de muntanya envoltats de frondoses plantacions de te, per després girar cap a l’oest i baixar una fantàstica vessant vertical amb vistes de les grans muntanyes i les valls dels Western Ghats, amb els seus poblats de colors a la part alta de les vessants.  Passarem per un poble fantasma amb una gran presa i la seva central elèctrica. Seguim vorejant el barranc cap a una nova vall que cada vegada es torna més sec. Més tard arribarem a la reserva d’Attappadi i registrem la nostra entrada després de travessar una barrera de guàrdies forestals. Seguim per una pista d’uns 10 km que ens porta a la tercera vall de la jornada, en què el paisatge sec es converteix en tropical poc a poc, per començar a veure camperols i creuar-nos amb algun rickshaw, senyal que tornem a la civilització. El paisatge es converteix en idíl·lic arribant a la reserva de Silent Valley, amb els seus pics al fons durant quilòmetres i quilòmetres. Després girarem cap al sud i al fons contemplarem els pics del Valparai, que poc més tard pujarem per un preciós precipici. Una bona carretera cap al jardí dels déus, més que res per la grandària d’aquests. Arribada i menjar preparat. Tarda lliure per visitar els voltants i les plantacions de te. Foguera, sopar i descans.

Dia 13: Valparai

Dia lliure per gaudir de l’entorn i passejar per les seves belles plantacions de te. Menjar, foguera, sopar i descans.
Activitats opcionals:
● Passeig al matí per les plantacions de te i les seves mansions centenàries, plenes de vida salvatge, primats i bisons, a més de molts ocells. (3 hores)
● Passeig a la tarda pel pintoresc poble de Valparai.
● Visita a la fàbrica de te.

Dia 14: Valparai - Munnar

Després de l’esmorzar sortida cap a Munnar. A un parell d’hores trobarem la barrera d’entrada a la reserva de Chinnar. Després de registrar l’entrada, travessarem una zona d’animals salvatges àrida, molt semblant a l’estepa africana. A poc a poc el paisatge és més verd i frondós per pujar cap a les muntanyes Kannan Devan i arribar a la reserva d’Eravikulam, per després coronar un port i contemplar el pic més alt del sud de l’Índia, el Ana Nudi de 2695 metres d’altitud . Després baixarem cap a Munnar sense deixar d’observar el màgic Ana Nudi durant quilòmetres. Més tard arribarem a la plantació de cardamom per una pista forestal molt empinada d’uns dos quilòmetres. Arribada i dinar. Tarda lliure per visitar els voltants i les plantacions. Foguera, sopar i descans.

Dia 15: Munnar

Dia lliure per descansar en els vessants de les muntanyes de Munnar i passejar per les seves granges i plantacions. Menjar, foguera, sopar i descans.
Activitats opcionals:
● Passeig al matí per veure les vistes al inclinat vall del Bisó i travessar les fascinants plantacions de Cardamom, una sensació única.
● Visita a fàbrica de te.
● Visita a la top station per contemplar les magnífiques vistes. (A hora i mitja en cotxe).
● Passeig a la tarda pel poble per contemplar la senzilla i tranquil·la vida rural dels nadius de Kerala.

Dia 16: Munnar - Backwaters

Després de l’esmorzar sortim cap al sud per estretes carreteres i precioses valls rurals. Fem un descans a Vagamon per baixar els costeruts Western Ghats cap als backwaters de Kerala. Seguim per travessar Kotayam i poc després desviar-nos per carreteres rurals, travessant precioses aiguamolls i canals tropicals. Arribada, tast de coco i menjar. A la nit foguera, sopar i descans.

Dia 17: Backwaters

Dia lliure per gaudir del no-res a la plantació de cocoters. Cap al tard farem una passejada en canoa pels backwaters dels voltants. Durant tot dia podrem veure els treballadors de la plantació, pujar a les palmeres amb una agilitat sorprenent per a recollir la Neera, que després degustarem. Menjar, foguera, sopar i descans.

Dia 18: Backwaters - Fort Kochi

Després de l’esmorzar sortida per carretera cap a Fort Kochi per arribar abans de menjar. Tarda lliure per gaudir del nostre magnífic hotel i recórrer les velles esglésies i els parcs d’aquest lloc tan peculiar, pel seu gran llegat colonial.

Dia 19 Fort Kochi – Ciutat d'origen

A l’hora programada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a casa.

K-logo final - símbol

Demana el teu pressupost a mida

Trucan’s: +34 931 426 891

pdficon