LA VOLTA AL TONLÉ SAP I LES JUNGLES DE KOH KONG

Sortides garantides en grup

  • Camboya - Bayon Temple
  • Angkor
  • Thonle Sap
  • Bambu train
  • Moto en cambooya
  • Tatai River

Excel·lent recorregut al voltant del llac Tonlé Sap, que ens mostrarà una Cambodja real i autèntica. Visitarem el camp cambodjà, els seus rius, llogarets i els seus impressionants temples. El viatge acabarà amb uns dies a les increïbles jungles del sud del país, a la regió de Koh Kong. Coneix de la nostra mà una Cambodja absolutament diferent d’una forma absolutament diferent.

Dia 1: Ciutat d'origen - Phnom Penh

Sortida en vol internacional de línia regular cap a Phnom Penh. Nit en vol.

DIa 2: Phnom Penh

Arribada a la capital de Cambodja, Phnom Penh. Aquesta bulliciosa ciutat amb les seves grans avingudes i populosos mercats serà el punt d’arrencada del nostre viatge. A continuació farem alguna visita a prop de la ciutat. Podem anar fins a la illa de la seda, una illa fluvial on es teixeixen de manera artesanal dels famosos mocadors cambodjans coneguts com Kromar . Allotjament a Phnom Penh.

DIa 3: Phnom Penh – Kampong Cham – Kampong Thom

Començarà el nostre recorregut per la Cambodja més profunda posant rumb a la ciutat de Kampong Cham. Les pagodes i temples de la zona ens donaran la benvinguda i tindrem l’oportunitat de descobrir aldees remotes a lloms de motos conduïdes per experimentats guies. Després de dinar posarem rumb a Kampong Thom. Allotjament a Kampong Thom.

DIa 4: Kampong Thom – Siem Reap

El dia començarà recorrent amb moto, conduïda per guia, els increïbles camins que envolten aquesta ciutat i els seus interminables camps d’arròs. Creuarem rius a bord d’embarcacions locals, que ens portaran fins pagodes solitàries i temples antics, origen de la civilització Khmer. A la tarda recorrerem els canals d’un llogaret flotant en on podrem comprovar com els seus habitants viuen de la pesca. Allotjament a Siem Reap.

Dies 5 i 6: Siem Reap - Temples d'Angkor - Siem Reap

Amb els nostres tuk tuks, descobrirem els impressionants Temples d’Angkor. Durant aquests dies ens deixarem portar pels camins que ens traslladaran a una altra època i un altre moment de la història. Visitarem els punts més interessants, com el sense igual i gegantí Angkor Wat, Bayon i les seves misterioses cares, Ta Promh on veurem les seves impressionants arrels, i un bon nombre de temples que de ben segur ens deixaran amb la boca oberta. El nostre guia especialista en espanyol, s’encarregarà d’explicar-nos fins al menor detall d’aquest lloc patrimoni de la humanitat. Allotjament a Siem Reap.

 

Dia 7: Siem Reap - Battambang

Ens desplaçarem per carretera fins a la ciutat de Battambang, les seves pagodes carregades d’història i les seves cases antigues, seran les nostres companyes de jornada pujats sobre els nostres tuk tuks. A la tarda podrem anirem en una barca local pel riu Sangke, i veure de primera mà la vida a les riberes d’aquest. També visitarem un famós temple angkorià a la ciutat. Allotjament a Battambang.

Dia 8: Battambang – Phom Penh

Al matí ens dirigirem a una famosa muntanya plena de coves a la zona. A continuació posarem rumb per carretera a la ciutat de Phnom Penh, de camí visitarem llogarets flotants i tornarem a gaudir del “tren de bambú”, en aquest cas un tren exclusiu nostre. També farem, un recorregut en moto conduïda pels nostres guies. Arribarem a la capital ben entrada la tarda. Allotjament a Phnom Penh.

Dia 9: Phnom Penh

Dedicarem el dia a recórrer a tuk tuk la capital i els seus punts més interessants. Ens deixarem portar pels seus mercats i carrers plens de vida, pels seus  palaus i per llocs que ens transportaran al trist passat recent del país. Allotjament a Phnom Penh.

Dia 10: Phnom Penh – Koh Kong

En el nostre vehicle posarem rumb a la ciutat de Koh Kong. En el camí ens aturarem i farem una fantàstica excursió en barca local per un dels rius de la zona. Allotjament al riu Tatai.

Dia 11: Koh Kong

Al matí remuntarem en barca ràpida un riu que ens portarà fins a les impressionants cascades Ko Por a què, si el corrent ho permet, podrem donar-nos un bany. A la tarda, després del dinar, visitarem el manglar més gran del sud-est asiàtic, Pream Krassaop i els llogarets que dels voltants. Allotjament al riu Tatai.

Dia 12: Koh Kong

Al matí posarem rumb a les cascades del Tatai, arribar fins a elles és en si tota una experiència, ja que recorrerem un tranquil i impressionant braç del riu. En aquesta cascada, podrem donar-nos un bany si el corrent i el nostre guia local a la zona ho permeten. Passarem una bona estona en aquest impressionant lloc. Tornarem al nostre hotel a mitja tarda per allotjar-nos. Allotjament al riu Tatai.

Dia 13: Koh Kong – Phnom Penh – Ciudad de origen

Ajustarem temps per anar des del nostre hotel a l’aeroport. Nit a bord.

 

Dia 14: Ciutat d'origen

Arribada i fi dels nostres serveis.

K-logo final - símbol

Demana el teu pressupost a mida

Truca’ns:  +34 931 426 891

pdficon