LADAKH MÍSTIC

  • viajes ladakh 1
  • viajes ladakh 2
  • viajes ladakh 3
  • viajes ladakh 4

Amb aquesta ruta recorrerem una regió àrida, situada a més de 3.000 metres d’altitud i amb uns paisatges espectaculars: dels ocres de les muntanyes al blau intens dels llacs, i dels cims nevats de l’Himàlaia i el Karakoram fins les remotes valls de Nubra o de l’Indus. Descobrirem l’espiritualitat dels monjos budistes ─amb els seus espectaculars festivals, hereus de les tradicions ancestrals del budisme tibetà─, i la vida dels habitants dels petits llogarets i monestirs medievals: Lamayuru, Likir, Tiksey

Día 1: Ciutat d'origen- Delhi

Vol internacional de línia regular fins a Delhi. Arribada, assistència pel nostre representant i trasllat a l’hotel.

Día 2: Delhi

Disposarem de vehicle privat per descobrir la ciutat i els seus monuments més emblemàtics: el memorial a Gandhi , a Raj Ghat, el Q’tub Minar (el minaret més alt d’Àsia)… i a Old Delhi hi trobarem Jama Masjid (la mesquita més gran de l’Índia), el Fort Roig, els petits mercats…

Día 3: Delhi – Leh (vol)

A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per agafar el vol fins a Leh. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Leh es troba a 3.500 metres sobre el nivell del mar; per aclimatar-nos recorrerem tranquil•lament la part antiga de la ciutat i el seu basar. Si tenim temps, podem arribar fins el petit gompa de Sankar, amb interessants pintures murals i unes vistes espectaculars.

Día 4: Leh

Al matí, visita al Palau de Leh, una versió en miniatura del Potala de Lhasa i un dels principals atractius de la ciutat. Construït al segle XVII, va ser la llar de la família reial fins que va marxar exiliada a Stok, a la dècada de 1830. També visitarem el gompa Namgyal Tsemo i la Shanti Stupa. A la tarda visitarem el gompa de Spituk, construït al segle XV i que acull una col•lecció de màscares, armes antigues i thangkes.

Día 5: Leh - Shey – Thiksey - Hemis- Leh

Excursió d’un dia complet per la vall de l’Indus. Visitarem el gompa de Shey, un monestir-palau que fins el segle XVI va ser la residència reial i on hi ha l’estàtua més gran del Buda Maitreya (Buda per venir) a Ladakh. Seguirem cap a Thiksey, un imponent monestir de dotze pisos que conté nombrosos estupes, estàtues, thangkes, pintures murals, espases i un gran pilar gravat amb els ensenyaments del Buda. Acabarem a Hemis, un dels gompes més grans de Ladakh, on entre juny i juliol s’hi celebra el festival Hemis Setchu, un dels més espectaculars. Després de la visita, retorn a Leh.

Día 6: Leh – Likir – Alchi – Uley Tokpo

Sortida cap a Uley Tokpo. En ruta, visitarem el monestir de Likir, situat sobre un petit pujol i famós per la gran estàtua de Buda que domina el poble, i el d’Alchi, amb un Choskhor (complex religiós) dels més importants del budisme per la bellesa i antiguitat dels seus murals. Disposa de cinc edificis principals, entre patis i multitud de chortens i estupes. Seguirem fins a Uley Tokpo, on passarem la nit.

Día 7: Uley Tokpo - Tingmosgang – Lamayuru

Ens dirigirem a Tingmosgang, l’antiga capital de Ladakh al segle XV, i farem petites caminades per descobrir el seu entorn: el Palau, el monestir de Tserkarmo, el monestir de monges de Tia… Després de la visita, continuarem fins a Lamayuru.

Día 8: Lamayuru – Basgo – Leh

Al matí, visitarem el gompa de Lamayuru, un dels més grans i antics de Ladakh. Entre els mesos de juny i juliol s’hi celebra l’important festival del Yuru Kabgyat, amb les acolorides danses de màscares. Després de la visita, tornarem cap a Leh i, en ruta, visitarem el monestir de Basgo. Arribada i allotjament.

Día 9: Leh – Vall de Nubra

Al matí, sortida cap al pas de Khardung La (5.578 m), on tindrem unes fabuloses vistes de la vall de l’Indus. La carretera ens portarà fins la vall de Nubra, coneguda també com a “Vall de les flors”. Allotjament en campament.

Día 10: Vall de Nubra

Visitarem alguns dels pobles de la vall: Panamik, famós per les seves aigües termals; el petit gompa d’Ensa; i Hundur, on veurem camells bactrians, entre dunes i muntanyes nevades.

Día 11: Vall de Nubra – Diskit – Leh

Al matí visitarem el monestir de Diskit, un dels més actius de la vall. A continuació, iniciarem el retorn cap a Leh.

Día 12: Leh – Pangong Tso

Per acabar la nostra ruta ens dirigirem al llac Pangong Tso, travessant el pas de Chang La (5.350 m). El llac, un dels més bells de la regió i escenari de moltes pel•lícules de Bollywood, és a una altitud de 4.250 m i, amb 134 km de longitud, s’estén entre l’Índia i el Tibet. Allotjament en campament fix.

Día 13: Pangong Tso – Chemrey – Matho– Leh

Al matí, emprendrem el retorn a Leh. En ruta, visitarem el monestir de Chemrey, poc conegut i que està situat a la part alta d’una muntanya cònica; entre les seves riqueses destaca l’estàtua gegant de Padmmsambhava. Continuarem fins el monestir de Matho, l’únic a Ladakh de la secta saliapa , amb una important col•lecció de thangkes i on se celebra el festival de l’oracle Matho Nagran. Arribada a Leh i allotjament.

Día 14: Leh– Delhi (vol)

Matí lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Delhi. Arribada i temps lliure. Disposarem d’un vehicle privat fins l’hora de sortida del vol de retorn. Nit en vol.

Día 15: Delhi – Ciutat d'origen

Arribada a la ciutat d’origen i final del viatge.

Kartika

Demana el teu pressupost a mida

Trucan’s: +34 931 426 891

pdficon