• Myanmar - Shwedagon Pagoda
  • Myanmar - women
  • Myanmar - Bagan
  • Myanmar - Inle Lake
  • Myanmar - Market

Myanmar (Birmània) la “Terra d’or“, una terra de llegenda entre el subcontinent indi i l’Extrem Orient. Després de l’alliberament d’Aung San Suu Kyi, la gran dama de la pau, ara la societat birmana es mou cap a un futur ple d’esperança. Malgrat la seva tumultuosa història, la pau, la tranquil·litat i el somriure de les seves gents, ens sorprendran. Visitarem l’última capital dels reis Birmans, Mandalay, la zona arqueològica de Bagan, amb més de 2.000 temples i pagodes, els mercats i jardins flotants del Llac Inle, i Yangon, la capital econòmica, amb els seus barris colonials, els seus mercats i la espectacular pagoda de Shwedagon.

Dia 1: Ciutat d'origen - Yangon

Sortida des de la ciutat d’origen, en vol de línia regular, fins Yangon. Nit en vol.

Dia 2: Yangon

Al matí arribada a Yangon, assistència pel nostre representant i trasllat a l’hotel. A la tarda podem començar a descobrir la ciutat, fora de les rutes habituals ens dirigim a la zona de Sule Pagoda, al cor de la ciutat. Recorrerem el casc antic, fins arribar al llegendari hotel Strand per prendre el te de la tarda. Allotjament.

Dia 3: Yangon – Mandalay – Amarapura – Inwa - Sagaing - Mandalay

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Mandalay, l’última capital dels reis Birmans. A l’arribada trasllat cap a Amarapura, la “ciutat dels Deus”, per assistir al ritual del menjar dels 1.000 monjos del monestir de Mahaganayon. També visitarem el pont d’U-Bein, el pont de teca més llarg del món, sobre el llac Taungthaman. A continuació seguirem cap Inwa (Ava), un curt trajecte en ferri i un passeig en cotxe de cavalls, ens permetrà recórrer aquesta petita illa, antiga capital de diferents regnes birmans. Acabarem el dia al turó de Sagaing, amb centenars de temples i monestirs, un lloc especial en el qual es poden realitzar llargs retirs de meditació.

Dia 4: Mandalay – Mingun - Mandalay

A primera hora del matí vam sortir cap al riu Irawady, per agafar el vaixell cap a Mingun, una travessia d’uns 45 minuts. A l’arribada visitarem la impressionant Pagoda inacabada de Mingun, que va començar a construir el rei Bodawpaya, i que hauria estat la més gran del món També visitarem la pagoda de Myatheindan i la gegantina Campana de Mingun. Després de la visita tornada a Mandalay i visita de la ciutat: la pagoda Mahamuni, amb el seu famós Buda, una de les imatges més sagrades de Myanmar, la pagoda Kuthodaw, el monestir Shwnandaw, la pagoda Sandamuni …. Per finalitzar el dia podem assistir a un espectacle de titelles i balls tradicionals.

Dia 5: Mandalay – Bagan

Al matí ens dirigim a l’embarcador per agafar el vaixell local fins Bagan, un trajecte que ens permetrà gaudir de fabuloses vistes del riu Irawady. Arribada a la tarda a Bagan, a temps de gaudir d’una espectacular posta de sol. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dies 6 i 7: Bagan

Tenim dos dies complets per visitar Bagan, un lloc màgic, amb més de 2.000 pagodes i temples, i que és Patrimoni de la humanitat. Farem la visita en cotxe de cavalls o bicicletes, i la podem organitzar en dues zones: la zona Nord, on destaquen: Sheweizigon Pagoda, els temples de Gubyaungke, Ananda i Htilo Minlo, Bupaya Pagoda, Thantbynnyut Pagoda, que és la més alta ….. i la zona Sud: el temple Manuha, Nagayon, Sulamai Patho, Dhamayangy, Gubyaykgyi … A la tarda podrem gaudir de la posta de sol des de l’alt d’algun dels temples.

Dia 8: Bagan – Monte Popa – Kalaw

Després de l’esmorzar sortida cap al Mont Popa, un volcà al cim del qual hi ha el monestir Popa Taugkalat, considerat el refugi dels 37 Grans Nats (esperits) de Myanmar, i lloc de culte molt important. Pujarem els 777 graons, descalços i acompanyats pels micos, dalt trobarem petits santuaris i temples i podrem gaudir de les fantàstiques vistes des del seu cim. Després de la visita continuem la ruta per la plana central fins Kalaw, on ens allotjarem.

Dia 9: Kalaw – Pindaya - Llac Inle

Al matí sortida cap a Pindaya, on visitarem les coves sagrades de Schwe Umin, que alberguen més de vuit mil figures de buda que els pelegrins han anat acumulant al llarg dels segles, de totes les formes i materials. Després de la visita seguim fins Nyaung Shwe. Abans de l’arribada visitarem el famós monestir de fusta de teca de Shwe Yan Pyay. Arribada i allotjament.

Dies 10 i 11: Llac Inle

Dies per visitar la zona. En una petita barca a motor, recorrerem el llac: els horts flotants, els poblats construïts sobre l’aigua, veurem la peculiar manera de pescar dels intha, la pagoda de Phaung Daw OO, el lloc més sagrat de l’estat Shan i on cada any entre setembre i octubre, se celebra el festival més important de la zona, el monestir de Nga Hpe famós pels gats saltarins, visitarem algun dels mercats, les pagodes de Shwe Indein, els telers de seda de lotus a Inn Paw Khone

Dia 12: Llac Inle – Taunggy – Kakku – Llac Inle

Al matí ens dirigim a Tauggy, capital de l’estat de Shan, i on trobarem un interessant i colorit mercat. Aquí cada any durant la lluna plena de Tazaungmon, el vuitè mes del calendari birmà octubre-(novembre) se celebra l’espectacular festival de globus aerostàtics. Seguim cap a la zona arqueològica de Kakku, amb més de 2.000 pagodes de diferents estils, que es creu van fundar els missioners budistes que va enviar el rei Ashoka des de l’Índia, i que és un lloc sagrat per l’ètnia dels Pa’O. De retorn a Nyaung Shwe, ens aturarem en un poblat Pa’O, per conèixer el seu estil de vida.

Dia 13. Llac Inle – Heho –Yangon

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Heho per agafar el vol fins a Yangon. Arribada i trasllat a l’hotel. A continuació visitarem la fabulosa Shwedagon Pagoda, amb la seva espectacular estupa coberta d’or, un important centre religiós i també un símbol de la resistència birmana. També podrem visitar del mercat Bogyoke, on trobarem tot tipus d’artesania i farem un recorregut per chinatown i el barri hindú …

Dia 14: Yangon - Ciutat d'origen

Matí lliure. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Yangon per agafar el vol de tornada. Nit en vol.

Dia 15: Ciutat d'origen

Arribada a la ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

Kartika

 

Demana el teu pressupost a mida

pdficon