• viajes nepal 1
  • viajes nepal 2
  • viajes nepal 3
  • viajes nepal 4

Un país de cultura mil·lenària, on es conserven les tradicions més antigues hinduistes i budistes, i on trobem les muntanyes més altes del planeta. Recorrerem Katmandú  i la seva Vall, declaraDA Patrimoni de la Humanitat, amb els seus pobles i llogarets medievals: Patan, Bhaktapur …, les estupes de Swayambunath i Bodhnath, tindrem espectaculars vistes de l’Himàlaia a Pokhara, Sagarkot i Nagarkot, I a lloms d’elefants visitarem el Parc Nacional de Chitwan, a la regió del Terai, últim refugi del Rinoceront Indi.

Día 1: Ciutat d'origen - Kathmandú

Sortida en vol de línia regular des de la ciutat d’origen, fins Kathmandú. Nit en vol.

Día 2: Kathmandú

Arribada a Kathmandú, assistència i trasllat a l’hotel. A la tarda temps lliure, podrem passejar pels carrerons i mercats del popular barri de Thamel, visitar algun dels parcs més concorreguts pels seus habitants de la ciutat com el Ratnapark o el Garden of Dreams

Día 3: Kathmandú

Dia per visitar Kathmandú i la seva vall: la part antiga de la ciutat amb els seus palaus i temples hinduistes i budistes. També ens podem acostar a l’estupa de Swayambunath. A la tarda anirem fins Bodhnath, un dels principals santuaris budistes del Nepal, on es troba una de les estupes més grans del món, després continuem fins Pashupatinath, important temple hinduista a les ribes del riu Bagmati, al vespre podrem veure la cerimònia del aarti. Retorn a Kathmandú.

Día 4: Kathmandú – Chitwan

Sortida per carretera cap a Chitwan, paraula que significa “cor de la jungla” i que es troba als peus de l’Himàlaia, a la zona del Terai, allà visitarem el Parc Nacional de Chitwan, que és Patrimoni de la Humanitat.

Día 5: Chitwan

Dia complet per visitar el Parc, i realitzar diferents activitats: safari en elefant, passeig en barca pel riu … .Ens trobem amb una vegetació típica del bosc humit subtropical, i amb més de 700 espècies diferents, entre elles destaca el Rinoceront Indi de una banya, espècie en perill d’extinció, també trobem lleopards, gaurs, antílops i gran quantitat d’aus.

 

Día 6: Chitwan – Lumbini

Al matí sortida cap a Lumbini, ciutat sagrada del budisme, ja que va ser aquí on la reina Mayadevi va donar a llum a Siddartha Gautama, Buda. Entre els molts temples i monestirs destaca el de Mayadevi, lloc exacte on va néixer Buda, també visitarem la Pagoda de la Pau Mundial, el pilar d’Ashoka.

Día 7: Lumbini – Pokhara

Al matí seguirem visitant Lumbini. A continuació ens dirigim cap a Pokhara, la segona ciutat més poblada del Nepal, al costat del llac Phewa Tal, i des d’on surten les rutes per visitar la zona dels Annapurnes.

Día 8: Pokhara – Sarangkot - Pokhara

De matinada, si el temps ho permet sortirem cap Sarangkot, situada a 1.600my des d’on veurem la sortida del sol sobre algunes de les muntanyes més altes del món: el Dhaulagiri, el Macchapuchhare, l’Annapurna … Resta del dia per recórrer la ciutat, fer un passeig en vaixell pel llac Phewa, o visitar el camp de refugiats tibetans.

Día 9: Pokhara - Bandipur

Trasllat per carretera fins Bandipur, que va ser un important centre comercial a la ruta de l’Índia al Tibet, ara és un petit llogaret que és un museu vivent de la cultura Newari, la seva atmosfera medieval, els seus edificis i basars ens transporten a altres temps.

Día 10: Bandipur – Nagarkot

Trasllat per carretera fins Nagarkot, petit llogaret a 2.100 m d’altitud, amb una situació excepcional per observar les albes sobre l’Himàlaia, des de l’Everest als Annapurnes. També tindrem la possibilitat de realitzar algun petit trek pels voltants.

Día 11: Nagarkot– Bhaktapur -Kathmandú

Al matí sortida cap a Bhaktapur, antiga Bhadgaon,, “la ciutat dels devots”, que és Patrimoni de la Humanitat, la seva plaça Durbar, amb els seus palaus i temples, amb exquisides obres d’art de fusta, metall i pedra. Després de la visita continuació fins Kathmandú. Arribada i allotjament.

Día 12: Kathmandú – Bungmati – Khokhana – Kathmandú

Excursió als pobles medievals de Bungmati i Khokhana, al districte de Lalitpur. Veurem el dia a dia dels seus habitants, treballant la fusta, triturant les llavors de mostassa per obtenir oli, o filant a la porta de casa seva.

Día 13: Kathmandú

Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport de Kathmandú per agafar el vol de tornada.

Día 14: Ciutat d'origen

Arribada a la ciutat d’origen i final del viatge.

 

Kartika

 

Demana el teu pressupost a mida

pdficon