• viajes sri lanka 1
  • viajes sri lanka 2
  • viajes sri lanka 3

L’illa situada al golf de Bengala, ens ofereix un equilibri perfecte entre natura i cultura. Començarem pel triangle cultural: temples i palaus declarats Patrimoni de la humanitat: Anuradhapura, Polonnaruwa, Sigiriya …., La ciutat de Kandy, capital de les muntanyes, visitarem alguns dels seus Parcs Naturals, com Yala, amb gran quantitat d’espècies endèmiques i finalment ens relaxarem en alguna de les seves increïbles platges ….

Día 1: Ciutat d'origen – Colombo

Vol internacional de línia regular des de la ciutat d’origen, fins Colombo. Nit en vol.

Día 2: Colombo- Habarana

Arribada, assistència i trasllat a Habarana, al centre de l’illa, des d’on visitarem el triangle cultural. Arribada a Habarana i allotjament.

 

Día 3: Habarana -Anuradhapura– Mihintale – Habarana

Després d’esmorzar, visita a l’antiga ciutat d’ Anuradhapura, una de les capitals més antigues de Sri Lanka, famosa al món per les seves ruïnes i que va ser una de les ciutats més importants a Àsia. La ciutat és Patrimoni Mundial de la UNESCO. Fundada l’IV Segle AC, va ser la capital del regne d’Anuradhapura, fins al començament del segle XI dC A la tarda ens dirigim a Mihintale, una petita muntanya i que és un important centre de peregrinació budista, es creu que va ser aquí on es va iniciar el budisme a l’illa. Després de la visita tornada a Habarana.

Día 4: Habarana -Sigiriya – Polonnaruwa - Habarana

D’hora al matí, després d’esmorzar, sortida cap a Sigiriya. Una pujada cap al cim ens revelarà una vista espectacular. Sigiriya, anomenada també la “Roca del Lleó”, sorgeix sobre un bloc granític alt més de 300 metres. A la tarda, sortida per visitar Polonnaruwa, que va ser la segona capital en els segles XI i XII, i d’una gran bellesa artística. Visitarem les magnífiques ruïnes i el complex Gal Vihara, amb quatre magnífiques estàtues de Buda esculpides a la roca.

Día 5: Habarana – Dambulla - Matale - Kandy

Sortida cap a Kandy. En ruta visitarem Dambulla, on es troba el complex format per cinc coves excavades a la roca i convertides en temples, amb interessants escultures i pintures murals. Creuarem la zona de Matale, famosa pels seus jardins d’espècies … Continuació fins Kandy, ciutat Patrimoni de la Humanitat, que va ser l’última capital singalesa i que és un important centre de peregrinació budista …

Día 6: Kandy

Al matí visitarem l’espectacular jardí botànic de Peradeniya, els mercats i gaudirem de les vistes de les muntanyes que envolten la ciutat. A la tarda, podrem assistir a un espectacle de ballarins tradicionals Kandyans i visitar el Temple “Dalada Maligawa” de la Dent del Buda durant l’hora de l’oració (pooja).

Día 7: Kandy – Nanu Oya - Nuwara Eliya

Sortida cap a Nuwara Eliya, la “petita Anglaterra” i que és un important centre de producció de te. Viatge inoblidable en un tren local, a través de les verdes turons del te, des de Kandy a l’estació de Nanu Oya (a pocs quilòmetres de Nuwara Eliya), on ens esperarà el conductor. Visita a una fàbrica de te, per descobrir el procés de la seva elaboració. Podreu comprar un dels millors tes del món directament de la seva fàbrica. Visita de la ciutat i caminada pel Gregory Lake.

Día 8: Nuwara Eliya – Horton Plains – Nuwara Eliya

Al matí podrem apropar-nos al Parc Nacional d’Horton Plains, àrea protegida que està a una altitud de 2.100-2.300m, on es troben les muntanyes més altes de Sri Lanka: el Kirigalpotta i el Totapola. Una zona rica en biodiversitat i amb moltes espècies endèmiques

 

Día 9: Nuwara Eliya – Kataragama

Després de l’esmorzar sortida cap a Kataragama. Des d’on visitarem el Parc Nacional de Yala, el segon més gran de l’illa, i amb diversos ecosistemes, en el trobem una gran diversitat d’aus i mamífers, amb una densitat de lleopards de les més altes del món.

Día 10: Kataragama - Galle - Bentota

Ens traslladem a la costa fins a Bentota. En ruta visitarem Galle, ciutat fundada al segle XVI pels portuguesos, en ella destaca la seva Fort i la ciutat antiga, declarat Patrimoni de la humanitat.

Días 11- 12: Bentota

Dies lliures per gaudir de la platja. També podrem realitzar diferents activitats com visitar la granja de Tortugues de mar, organització creada per a la conservació de l’espècie, o algun massatge ayurvèdic

Día 13: Bentota - Negombo

A l’hora indicada trasllat a Negombo, en ruta visitarem la capital Colombo, veurem els seus principals monuments, jardins i mercats … Allotjament a hotel a prop de l’aeroport.

Día 14: Negombo. – Ciutat d'origen

De matinada trasllat a l’aeroport de Colombo per agafar el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

Kartika

Demana el teu pressupost a mida

Trucan’s: 931432926

pdficon