TRIANGLE DAURAT I MALDIVES

  • viajes Benares 1
  • viajes maldivas 1
  • viajes maldivas 2

Un romàntic viatge que ens descobrirà l’Índia clàssica i les paradisíaques Illes Maldives: palaus de somni, impressionants forts, temples mil·lenaris, el somiat Taj Mahal i relax a les fabuloses platges de sorra blanca.

Día 1: Ciutat d'origen– Delhi

Sortida en vol de línia regular cap a Delhi. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel.

Día 2: Delhi

Disposarem de vehicle privat per descobrir la ciutat i els seus monuments més emblemàtics: el memorial a Gandhi al Raj Ghat, el minaret més alt d’Àsia, Q’tub Minar, La tomba d’Humayun, la Porta de l’Índia i el temple de Lakshminarayan …. i a Old Delhi trobarem la mesquita més gran de l’Índia. Jama Masjid, el Fort Vermell, i farem un passeig en rickshaw pels petits mercats .

Día 3: Delhi – Samode - Jaipur

Després de l’esmorzar sortida cap a Jaipur, capital del Rajasthan. En ruta visitarem Samode, un palau de conte de fades amb magnífics salons i jardins. Després de la visita seguim cap a Jaipur, la “ciutat rosa”, pel color del gres de les seves construccions, la va fundar el Maharajà Sawai Jai Singh II el 1727. Arribada i allotjament. Disposem del vehicle per començar a visitar la ciutat.

Día 4: Jaipur – Fort Amber – Galta - Jaipur

 A primera hora sortirem per visitar el Fort Amber, on podrem pujar a lloms d’elefant. Després de la visita tornada a la ciutat per recórrer els seus Palaus i monuments: el Palau del Maharajà, el Hawa Mahal (palau dels vents), el Jantar Mantar, i també els seus colorits basars, on farem un passeig en rickshaw. A la tarda ens aproparem al complex de temples a Galta, amb les seves set fonts d’aigua sagrada, a on van a banyar-se els pelegrins.

Día 5: Jaipur - Abhaneri - Fathepur Sikri – Agra

Sortida per carretera cap a Agra, en ruta visita del baori de Abhaneri, els baoris són pous escalonats en forma de con invertit, aquest és un dels més espectaculars de la zona. Seguim cap a Fatehpur Sikri, construïda per l’emperador Akbar, en honor del sant sufí Salin Chishti, perquè fos capital de l’imperi i que va ser misteriosament abandonada passats 14 anys. Continuació fins a Agra, capital de l’Imperi Mogol, i situada a la vora del riu Yamuna.

Día 6: Agra

Disposarem de tot el dia per visitar la ciutat sense presses: el màgic Taj Mahal, sens dubte el més bell exemple de l’arquitectura mogol, l’impressionant Fort Vermell, també anomenat Lal Qila, el mausoleu de Itimad-ud-Daula, els jardins de Mehtab Bagh i els carrerons del Kinari bazaar

Día 7: Agra – Mathura - Delhi – Colombo – Male (vol)

Al matí sortida cap a Mathura, petita ciutat sagrada, on es creu que va néixer el déu Krishna. Visitarem els seus temples i ghats a la vora del riu Yamuna, on els pelegrins realitzen les seves cerimònies. Seguim a l’aeroport de Delhi per agafar el vol cap a Male, via Colombo. Arribada i allotjament

Día 8: Male – Illes Maldives

Després de l’esmorzar trasllat fins a l’hotel escollit. Resta del dia lliure.

Días 9, 10 y 11: Illes Maldives

Dies lliures per gaudir d’aquest paradís: platges de sorra blanca, aigües turqueses, exuberant vegetació

Día 12: IIlles Maldives – Male – Ciutat d'origen

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Male per agafar el vol de tornada. Nit a bord.

Día 13: Ciutat d'origen

Arribada i fi dels nostres serveis.

Kartika

 Demana el teu pressupost a mida

Trucan’s: +34 931 426 891

pdficon