VIETNAM I CAMBODJA: SEGUINT EL DELTA DEL MEKONG

  • Guido da Rozze
  • Francesco Paroni
  • Rice Fields
  • Floating market Can Tho
  • Sam Garza

Vietnam i Cambodja, un viatge únic …. Gaudirem de la diversitat de Vietnam: Hanoi, la ciutat dels llacs i capital del país, els màgics paisatges de la badia de Ha Long, declarats Patrimoni de la Humanitat, l’antiga capital imperial de Hue, l’antiga ciutat portuària de Hoi An, la mítica Ho Chi Minh, l’antiga Saigon i el Delta del Mekong, el recorrerem en vaixell i arribarem fins a Cambodja pel riu, una gran experiència que ens permetrà conèixer la vida quotidiana al seu voltant. Visitarem la capital de Cambodja: Phom Penh, per acabar als mítics Temples D’Angkor.

Dia 1: Ciutat d'origen - Hanoi

Sortida en vol internacional de línia regular cap a Hanoi. Nit en vol.

Dia 2: Hanoi

Arribada al matí a Hanoi. Assistència a l’aeroport, tràmits d’immigració, i trasllat a l’hotel. Per la tarda començarem a visitar la ciutat. Al vespre assistirem a una representació de titelles d’aigua. Allotjament a l’Hotel.

Dia 3: Hanoi

Hanoi, una ciutat amb molts arbres, que també és famosa pel seu ambient cultural. Els bulevards, els llacs i l’arquitectura romàntica francesa ens permeten donar un pas enrere cap a un Vietnam tranquil. Visitarem el Mausoleu de Ho Chi Minh, la casa impressionant sobre pilars i la Pagoda d’un pilar. Més tard veurem l’històric Temple de la Literatura, conegut com la primera universitat del Vietnam. A la tarda visitarem el Museu Etnològic, un dels museus més interessants de Hanoi. Finalment en un cicle-taxi descobrirem el cor de Hanoi ,el seu nucli antic. Els estrets carrers són plens de vida: comerç, alimentació i tot tipus d’activitats interessants. Allotjament

Dia 4: Hanoi - Halong Bay

Al matí sortim de Hanoi per carretera cap a la badia de Ha Long, gaudint del bell paisatge de camps d’arròs, búfals d’aigua i la vida quotidiana del camp. A l’arribada de Ha Long, ens embarcarem al jonc de fusta tradicional. Un dinar de marisc fresc se serveix quan passem pels centenars d’illots. Visitarem la cova Sung Sot, una de les coves més atractives i interessants i gaudirem d’un esplèndid capvespre. Sopar i allotjament en el vaixell.

Dia 5: Halong Bay - Hanoi - Hue

Al matí següent a primera hora cafè i pastes per als que vulguin assistir a una demostració de Tai Chi a la coberta guiada pel nostre mestre. Després seguim explorant la badia i en una petita llanxa de rem visitarem la Cova Luon. Passant a través d’una entrada petita, entrem en un tranquil llac, envoltat de frondosos arbres i les parets de pedra. Després tornem al vaixell i gaudir de l’esmorzar abans de sortir. En el camí de tornada, visitarem el temple Do, on pararem per escoltar la música popular tradicional Quan Ho. Seguim fins l’aeroport de Hanoi per agafar el vol a la ciutat imperial de Hue.

Dia 6: Hue

Dia complet per visitar la ciutat Hue, una de les ciutats més culturals i històriques de Vietnam, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1993. . Va ser governada pels emperadors de la dinastia Nguyen. Aquest matí, tenim temps per visitar les impressionants tombes del rei Minh Mang i Tu Duc. Més tard, anirem en vaixell pel riu Perfum per veure la pagoda Thien Mu. A la tarda, visitarem la Ciutadella Prohibida i el mercat de Dong Ba , on podem negociar qualsevol cosa, des de records i articles de bronze, barrets cònics … Allotjament.

Dia 7: Hue - Da Nang - Hoi An

Al matí trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An. Creuem l’espectacular pas de Hai Van per arribar a la ciutat de Da Nang, on podem visitarem el Museu Cham i la Muntanya de Marbre, i després continuem cap a Hoi An, una antiga ciutat de serpentejants carrers estrets que data del segle XVI. Per la tarda tindrem oportunitat de veure el Pont cobert Japonès, la pagoda Kien Phuoc, l’antiga casa de Tran Phu i el Museu de Hoi An. Més tard podem comprar roba a mida, llums, sabates i aliments, o simplement relaxar-nos a la platja. Allotjament.

Dia 8: Hoi An

Dia lliure a Hoi An, una de les ciutats més boniques del sud-est asiàtic, per descansar i passejar en bicicleta pels seus carrerons, gaudir de la magnífica platja de Cua Dai (a 4, 5 km de la ciutat) o bé fer alguna excursió opcional.

Dia 9: Hoi An - Da Nang - Cu Chi - Ho Chi Minh

Al matí trasllat a l’aeroport de Da Nang per agafar el vol amb destinació Ho Chi Minh, antiga Saigon i coneguda com “La Perla de l’Orient Llunyà”, la ciutat més extensa i poblada de Vietnam. Arribada i allotjament. A continuació sortida per visitar els túnels de Cu Chi, una immensa xarxa de galeries subterrànies i estretes, cavades a mà pels guerrillers per refugiar-se i defensar-se durant la guerra del Vietnam.

Dia 10: Ho Chi Minh

Avui visitarem la ciutat: el Museu de la Guerra o dels Crims de Guerra, el Palau de la Reunificació, la Catedral de Nôtre Dame, Correus. A la tarda, anirem a la pagoda Thien Hau, el Barri Xinès i el mercat Cho Lon. Explorem el carrer Dong Khoi, el carrer comercial amb botigues de roba i accessoris de dissenyadors de Vietnam. Allotjament.

Dia 11: Ho Chi Minh - My Tho - Can Tho

Al matí, sortida cap al sud, al poble My Tho, la porta d’entrada i l’estuari del Delta del Mekong. Prendrem una barca a motor a Tien Giang per visitar l’illa Thoi Son. Les petites barques són un transport perfecte per passejar per aquesta àrea del Vietnam, coneguda com “el bol d’arròs” de Vietnam. Continuem fins a Can Tho. Arribada a la tarda i temps lliure. Allotjament.

Dia 12: Can Tho - Chau Doc

Aquest matí agafem una barca per visitar el fascinant mercat flotant a Cai Rang veurem als agricultors locals treballant en les seves petites parcel·les. Continuem passant pels horts de fruites, on podrem degustar els fruits tropicals i te local de la regió. A la tarda, ens dirigirem a Chau Doc. A l’arribada, visitarem la Muntanya Sam per contemplar la posta de sol amb les impressionants vistes dels arrossars de la frontera de Cambodja. Passarem la nit a Chau Doc.

Dia 13: Chau Doc - Phnom Penh

Al matí anirem fins al moll per agafar el vaixell cap a Phnom Penh. Una ciutat que conserva el seu encant colonial i Khmer. Les viles franceses al llarg d’avingudes recorden al visitant que la ciutat era considerada la joia del Sud-est Asiàtic. Arribada. Trasllat a l’hotel. Temps lliure.

Dia 14: Phnom Penh

Dia per visitar la ciutat: el complex del Palau Reial construït el 1866 , un dels palaus més impressionant de l’estil Khmer. A prop del Palau Reial hi ha la Pagoda de Plata (El temple del Buda d’Esmeralda), que mostra diverses estàtues de Buda que van ser decorades amb diamants, maragdes, or i plata. També visitarem el Monument de la Independència que va ser construït el 1954 després de la descolonització francesa, i el Museu Nacional, un edifici distintiu vermell amb una bella arquitectura Khmer que va ser construït el 1917 i conté més de 5000 objectes d’art de pedra sorrenca, de bronze, plata, coure, fusta i altres. Retorn a l’hotel i temps lliure.

Dia 15: Phnom Penh - Siem Reap

Al matí sortirem cap a Phnom Baset, per visitar el temple pre Angkor (segle VIII) i la pagoda on es troba el Buda reclinat. Gaudirem de les magnifiques vistes de les planes circumdants i els camps d’arròs des del cim del turó. A la tornada a Phnom Penh visitarem la presó Toul Sleng (Museu del Genocidi) l’òrgan més secret del règim del Khmer Rouge. S-21 és sinònim de “Oficina de Seguretat 21”. Després trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Siem Reap. Arribada i trasllat a l’hotel.

Dia 16: Siem Reap

Aquest matí, començarem la visita al temple de Banteay Srei, un lloc amb un encant especial. Continuem visitant Banteay Samre. Les seves parets de pedra sorrenca de color rosa estan decorades amb escultures i baix relleus, que estan entre els millors d’Angkor. A la tarda, continuarem amb el fabulós Ta Prohm abraçat per les arrels de les figueres enormes i gegantines enfiladisses. Més tard, veurem el Prasat Ravana, famós per les seves escultures de maó i el Anteay Kdei envoltat per murs concèntrics. L’última parada és el temple Thommanon i Chaosay Tevorda. Allotjament.

Dia 17: Siem Reap

Agafarem un tuc tuc per arribar al temples pels camins menys transitats. Passeig entre la selva, passant pels llogarets locals i botigues. És un dia molt especial i actiu, explorarem alguns dels temples més bells d’Angkor. Entrarem per la Porta Oest d’Angkor Thom, encara poc coneguda pels turistes, y visitarem els seus principals monuments: Bayon, Palau Reial, terrassa dels elefants… A la tarda, visitarem Angkor Wat, que és Patrimoni de la Humanitat des de 1992, famós per la seva bellesa i esplendor. Hi trobem el baix relleu més llarg en el món, que s’estén al llarg de les parets de la galeria exterior i narra històries de la mitologia hindú. Visita al temple Bakheng per gaudir d’una romàntica posta de sol des del turó . Allotjament.

Dia 18 : Siem Reap - Ciutat d'origen

Al matí farem un recorregut en barca pel llac Tonle Sap , on veurem els petits llogarets flotants amb les escoles, restaurants i hospitals. Després visitarem Puok que és la llar dels Artesans de la Granja de Seda d’Angkor. Aquí veurem el procés de producció de seda. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada.

Dia 19: Ciutat d'origen

Arribada a la ciutat d’origen i final dels nostres serveis.

K-logo final - símbol

Demana el teu pressupost a mida

Trucan’s: +34 931 426 891

pdficon